életmód és mobil marketing. telefonos alkalmazások. ipari télikert - terasz. online pr-cikk. laptop szerviz budapest. weboptimalizálás

Tömeges SMS küldés laptopról

tömeges sms köldés laptopról

A leghatékonyabb mobilmarketing eljárás a tömeges SMS küldés Gateway laptop használattal. Kampány indításához a szövegüzenet fogadására alkalmas mobiltelefonokra SMS formátumú szöveges üzenet eljuttatása a legcélszerűbb eljárás. Az utóbbi években minden szakmai felmérés azt mutatta ki, hogy a személyre szabottan küldött reklámüzenetnek a legnagyobb a mozgósító ereje, ráadásul nem csupán a törzsvásárlók körében, hanem a megnyerni, az ügyfélkörbe bevonni kívánt potenciális megrendelők, lehetséges termékvásárlók körében is.A televíziós hirdetések jelentőségét persze nem becsülhetjük le: a milliós nézettség rossz hatékonyság mellett is százezreket mozgósíthat, ám az smsüzenetek területén sokkal jobb a megtérülési arány. Aki saját mobiljára kap üzenetet, a személyes megszólítottság hatása alá kerül. Különösen, ha megfelelő szoftverrel a névjegyzékből még a keresztnevét is sikerül az üzenet elé varázsolni, akkor szinte bizonyos, hogy a felhasználói oldalon interakcióra számíthatunk.

Természetesen ehhez előbb egyrészt megfelelő marketing-előkészítés szükséges a célok és eszközök pontos meghatározásával (ide tartozik a karbantartott címlista alapján előállított adatbázis is), másrészt pedig rendelkeznünk kell a a gyors és megbízható továbbításhoz a megfelelő technológiával.

Nagyvállalat, bankok, üzletláncok olykor saját infrastruktúrát építenek a csoportos sms-küldéshez, kis- vagy középvállalkozások esetében ez nem költséghatékony, ésszerűbb az ágazatban gyakorlott szolgáltató céget megbízni az SMS-kampány lebonyolításával. Az ilyen cégek Gateway-program keretében teljesítik a megrendeléseket és akár milliós számban képesek üzenetek kézbesítésére.

Mi az SMS Gateway rendszer?


gateway laptop smsA Gateway rendszer olyan üzenetküldő szolgáltatás, amely a küldő fél oldaláról mobileszköz használata nélkül, azaz számítógépről, notebook vagy akár tablet készülék segítségével vezérelt szervergépről közvetlenül továbbit szöveges üzeneteket előfizetői mobiltelefonokra az internethálózaton keresztül, ahogy ez a mellékelt illusztráción is látható.

Az üzenet útja vázlatosan:

PC vagy laptop -> internethálózat -> szolgáltatói szervergép -> internethálózat -> mobilszolgáltató SMS-központja -> mobilhálózat -> mobilos telefonelőfizető.

A Gateway programok főbb alkalmazási területe: adatbázis alapú SMS-kampány indítása, személyre szabott rövid szöveges üzenetek küldése célcsoport tagjai számára. A célcsoport nemcsak vásárlókört jelenthet, egy nagy intézmény megszólíthatja így szabadnapos dolgozóit, hogy álljanak munkába, egy párt kampány idején mozgósíthatja tagságát és szimpatizánsait, stb.

Gateway technológiai háttérrel, amely lehetővé teszi, hogy asztali számítógép vagy QWERTZ kiosztású laptop billentyűzet alkalmazásával irányítsuk a folyamatot, bármilyen SMS-kampány sikerrel lebonyolítható, a célba juttatás kiemelkedően jó hatásfokú, a megrendelő visszajelzést kap és a részletes statisztikai kimutatásokat is megtekinthet. Ám bármilyen jó is legyen a műszaki háttér, üzenetküldő kampány indítása előtt érdemes végiggondolni: mit, miért és hogyan szeretnénk elérni. Legelőbb a célközönséget kell kiválasztani. A következő lépésben 160 karakterben kell jól megfogalmaznunk reklámüzenetünket. Végül a technikai lebonyolításról kell gondolkodnunk: célszerű e célra profi mobilmarketing szolgáltatót felkérni. A magyar web számtalan kiváló szolgáltatót kínál, ha a tömeges sms küldés vagy az SMS kampány kulcsszóra rákeresünk a Google segítségével. A cégek lehetővé teszik a kampány online lebonyolítását.

A tömeges SMS-küldés hatékonysága

Angol szóval élve a bulk sms igen költséghatékony megoldás, de csak széles ügyfélkörrel rendelkező közép- és nagyvállalkozások, szervezeti egységek, egyesületek, nagyobb intézmények, központi vagy nagyobb térségi  hivatalok, ügyfelek nagy csoportjaival számló pénzintézmények, üzletláncok számára. Kisvállalatok és főleg magánszemélyek ritkán gondolkoznak ezres, tíz- vagy százezres nagyságrendben, így számukra kevéssé megtérülő eljárás a mass sms még akkor is, ha az internet lehetőségeivel élve irodájukból egy notebook képernyőjéről bonyolítják le a kampányt.

Azonnali üzenettovábbítás - SMS.kampány

Telefonos kommunikáció - online marketing. Web - internet - mobil marketing. Marketing célú üzenetküldés laptopról mobilkészülékre, okostelefonra internet- és mobilhálózat segítségével. Azonnali tömeges sms küldés laptopról mobiltelefonra adatbázis alapján. Laptop Budapest | hardware alkatrészek notebook webáruházból | legjobb laptop szerviz | fantasztikusan feljavítható PC-e a Google-sikerhez

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilmarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr198512140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

mobilmarketing - tömeges sms

A mobilmarketing blog létrejöttét az iparág hazai fejlődése ösztönözte 2010-ben. Akkoriban egyre többen láttak fantáziát a telefonos kommunikáció mobil ágazatában. Ma cégek sokasága használ mobilmarketing eszközöket. A blog célja az volt, hogy a magyarországi és külföldi példák, hírek közzétételével, azok véleményezésén keresztül minél többen ismerjék meg a mobilmarketinget, az online marketing eszköztárát. A MOBILMARKETING BLOG 2016-ban megújult és keresőmarketing célokat is szolgál. | Mobilmarketing példák | javaslatok | megoldások | érdekességek | életmód és mobil marketing. telefonos alkalmazások. ipari télikert - terasz. online pr-cikk. laptop szerviz budapest. weboptimalizálás | Mobil marketing módszer az SMS-kampány indítása. Aktuális téma: tömeges SMS-küldés mobiltelefonra. Okostelefon alkalmazások, hírek az online marketing világából - Tartalommarketing - Honlapoptimalizálás
süti beállítások módosítása