életmód és mobil marketing. telefonos alkalmazások. ipari télikert - terasz. online pr-cikk. laptop szerviz budapest. weboptimalizálás

A laptop, mint mobil PC nem csupán marketingfogás

laptop-kepernyo-csere-asus.pngSzámítógép és monitor, kijelző egyben

A laptop eredetileg egy hálózati áramról vagy akkumulátorról üzemeltetett kompakt, kisméretű, hordozható személyi számítógép (PC), melyet kizárólag, utazás közben történő használatra terveztek. Az egyik sajátosságuk, megjelenésük óta, hogy a laptop számítógépek sík képernyővel, LCD kijelzővel, TFT displayel és kisméretű billentyűzettel rendelkeznek.

A laptopok alapvető, külsőleg is egyértelmű eltérő jegyein kívül a futtatott programok tekintetében megegyeznek az asztali számítógépekkel. Perifériáik, csatlakoztatott külső eszközök tekintetében szintén megegyeznek a PC-kel: modem, hálózati kártya, hangkártya, DVD-ROM, egér, Wifi kártya, videokártya.

A laptopokhoz csatlakoztathatunk külső klaviatúrát a beépített billentyűzet mellé és a beépített VGA csatlakozó, vagy HDMI aljzat segítségével külső monitort, képernyőt is, mely segítségével egy teljes értékű asztali számítógépet kaphatunk.

A laptopok súlya monitorral, képernyővel együtt alig éri el a 2,5 kilót, míg megjelenésükkor, különösen a nehéz akkumulátor miatt még akár 7 kg is lehetett.

A marketing kampányokban egy ellentétet próbálnak feloldani a szakemberek, hiszen a kisebb kompakt méret és alacsony súly mellett, akkor igazán kényelmes és jól használható a laptop, ha nagyméretű kijelzővel rendelkezik. A jól elkészített és megtervezett hordozható, mobil számítógépek nagy méretük ellenére könnyűek és jól szállíthatóak.

Korábban a laptop esetleges sérülése, a képernyő törése a teljes gép használhatatlanná válását jelentette, manapság könnyen, gyorsan és olcsón kicserélhetjük a megsérült képernyőt.

A laptop, mint mobil PC nem csupán marketingfogás, de a hardver eszközök és cseréjük csak szervizben lehetséges profi módon. További érdekes, mindenki számára tanulságos témák: laptop, szoftver, számítógép, képernyő, szerviz, csere, hardver.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilmarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr5112034925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

mobilmarketing - tömeges sms

A mobilmarketing blog létrejöttét az iparág hazai fejlődése ösztönözte 2010-ben. Akkoriban egyre többen láttak fantáziát a telefonos kommunikáció mobil ágazatában. Ma cégek sokasága használ mobilmarketing eszközöket. A blog célja az volt, hogy a magyarországi és külföldi példák, hírek közzétételével, azok véleményezésén keresztül minél többen ismerjék meg a mobilmarketinget, az online marketing eszköztárát. A MOBILMARKETING BLOG 2016-ban megújult és keresőmarketing célokat is szolgál. | Mobilmarketing példák | javaslatok | megoldások | érdekességek | életmód és mobil marketing. telefonos alkalmazások. ipari télikert - terasz. online pr-cikk. laptop szerviz budapest. weboptimalizálás | Mobil marketing módszer az SMS-kampány indítása. Aktuális téma: tömeges SMS-küldés mobiltelefonra. Okostelefon alkalmazások, hírek az online marketing világából - Tartalommarketing - Honlapoptimalizálás
süti beállítások módosítása