mobil marketing - telefonos alkalmazások - sms küldés - online marketing kampány - laptop szerviz budapest - tablet kijelző - notebook akkumulátor

Milyen processzor legyen a laptopomban?

laptop processzor osszehasonlitasVásárolj okosan laptopot vagy tabletet

A laptop lelke vagy szíve a központi egység, a processzor. Ez határozza meg, hogy mennyire és mire tudjuk használni a mobil számítógépet. A laptop processzorát csak szűk keretek között tudod fejleszteni, amiben segít a laptophardware szerviz is, ezért vásárláskor alaposan meg kell gondolni, hogy milyen vasat veszel.

A laptop processzor választásának alapkérdései:

 • Mennyire fontos a gyorsaság?
 • AMD vagy Intel?
 • Kell e beépített grafikus mag?
 • Hány magot akarsz?
 • Mekkora a cash memória mérete?
 • Energiatakarékos?
 • Lehet-e tuningolni az adott processzort?

A kétezres évek elején a processzor vásárlás szabályai egyszerűek voltak: vegyél újat és a lehető leggyorsabbat. Az egymagos processzorok esetében a lehető legnagyobb sebesség jelentette a csúcsot. A mai processzorok esetében a sebesség még mindig meghatározó és fontos tényező, de távolról sem a legfontosabb. A laptop processzorának teljesítményére és a gép gyorsaságára a processzor sok egyéb paramétere is óriási hatással lehet.

AMD vagy Intel?

A laptop processzorát, mint ahogyan szinte minden a piacon kapható processzor az Intel vagy az AMD gyártja. Bár van még néhány kisebb gyártó, és az oroszok is piacra dobták a saját hardverüket, átlagember csak ezzel a két processzortípussal találkozhat. A szervizben vásárolva is csak ilyen chipeket találunk.

A márkaválasztás az egyik legbonyolultabb dolog, valami olyasmi, mint az okostelefonok piacán az iPhone és a Samsung Galaxy S versenye. Mindkét cégnek megvannak a megfelelő, tökéletesen működő termékei. Összességében annyit tudunk elmondani, hogy az Intel esetében jobban a zsebünkbe kell nyúlni, hogy a márkát is megvásároljuk, míg az AMD lényegesen olcsóbb megoldásokat kínál.

A megfelelő processzor kiválasztását ne végezzük egyedül, kérjük ki szakember tanácsát, például a budapesti laptophardware szervizben.

Tovább
Szólj hozzá!

Optimalizált laptop kijelző szerviz szolgáltatás

laptop-kijelzo-javitas-budapest.jpgSalgó polcon várja az interneten megrendelt áru a javítást

A budapesti laptop szervizben gyönyörű hosszú salgó polcokon pihen a rengeteg, vadonatúj alkatrész: kijelző, akkumulátor, laptop töltő, billentyűzet, videokártya és még sok más. A roskadozó polcokról készült fényképek bármelyik marketing kiadványba, optimalizált weboldalra elmennének reklámanyagnak, az avatott szakemberek azonban nem törődnek a marketinggel, szorgos kezük egymás után építi be az új alkatrészeket a javításra váró laptopokba.

Most épp egy törött kijelzős laptop várja, hogy a budapesti szolgáltató diagnosztizálja és megjavítsa. A története nem túl izgalmas, bár tanulságos. A télikert meleg nyugalmában pihenő tulajdonos egy bögre finom kávét öntött a gépbe, ami talán nem is lett volna olyan nagy tragédia, de ijedtében felugrott és a télikert csempeburkolatára ejtette a laptopot, amelynek megrepedt a kijelzője.

Laptop szervizben kap új kijelzőt

A laptop tulajdonosa tudta, hogy nem kell kétségbe esnie. Az online marketingből már jól ismerte a laptophardware budapesti laptop javítás szolgáltatást nyújtó irodáját, ezért a saját kezű bütykölés helyett bevitte oda, ahol a laptop típusának megfelelő kijelző éppen volt is raktáron, amit a helyszínen ki is cseréltek a szakemberek.

Amíg várakozott, a kávégépből vett feketét iszogatva megtudhatta, hogy a leggyakoribb laptop kijelző meghibásodások a következők:

 • Eltörik a laptop kijelzője – a leggyakoribb probléma, hogy a tulajdonosok leejtik gépüket, ezért elreped, eltörik a kijelző. Ilyenkor cserélni kell a laptop kijelzőjét.
 • Pixel hiba – a gyártó által vállalt garanciális csere csak 5-7 rossz pixel felett érvényesíthető. Ha az ön kijelzőjén ennél több pixel égett ki, és a garancia lejárt, csak a laptop kijelző cseréje lehetséges. A laptophardware szervizben csak a kijelző árát kell kifizetnie, a garanciális munka ingyen van.
 • Nem világít a laptop kijelzője – ha sötét a laptop kijelzője, annak leggyakoribb oka, hogy kiégett a laptop kijelzőt megvilágító lámpa. Ennek cseréjét gyorsan és szakszerűen végzik a laptop szervizben.
 • A laptop kijelző kábelének meghibásodása – ennek jele, hogy vízszintes és / vagy horizontális csíkok jelennek meg a kijelzőn, a kijelző egyes részei tökéletesen működnek. A csatlakozó kábel cseréje rutin szolgáltatás a laptop szervizben Budapesten.

 Optimalizált laptop kijelző szerviz szolgáltatás Budapesten igénybe vehető a kijelző csere céljából is. További érdekes és izgalmas témák olvasóink számára: laptop kijelző, laptop szerviz, javítás, csere, szerviz szolgáltatás, gép.

Szólj hozzá!

A legjobb internetes böngésző, minden marketing nélkül

google bongeszo ChromeLaptopon a Windows operációs rendszer a nyerő

Nehéz valóban objektív posztot írni az internetes böngészőkről, hiszen komolyan befolyásol az a tényező, hogy mit használok már hosszú évek óta a laptopon. Előre kell bocsájtani, hogy aki nem boldogul az internetes böngésző letöltésével, telepítésével és beállításával, nyugodtan beviheti a laptopot a laptop szervizbe, ahol a szakemberek a videokártyát is megjavítják, letöltik és telepítik a szükséges programokat.

Mit használunk Windows alatt

Jelenleg négy számottevő böngészőt használhatunk, ha a laptopunk Windows operációs rendszert futtat, ezek: Google Chrome, Microsoft Edge és Internet Explorer, Mozilla Firefox.

A négy „nagy” böngésző mellett létezik még néhány verzió, melyek a Google nyílt forráskódját, a Chromiumot használják alapként, ezek: Opera, Yandex browser, Maxton, Vivaldi Torch.

Csak a Chrome

Jelenleg a Google Chrome-ja az egyik legnépszerűbb internetes böngésző, és a cég tesz is arról, hogy szoftvere nélkülözhetetlen legyen. Ha a laptopról komplett mappákat szeretnénk a Google Drive-ba felmásolni, ezt csak a Chrome böngésző segítségével engedélyezi a rendszer, a konkurens böngészőkből ezt nem tehetjük meg. A böngésző kiválóan kezeli a HTML5, CSS3, JavaScript tartalmakat, ezeket optimalizáltan jeleníti meg bármelyik videokártya segítségével. Bár sokak szerint a leggyorsabb böngésző, a laptop operációs rendszerét rendkívüli módon leterheli és irányítása alá vonja.

A Google Chrome azok számára igazán kényelmes megoldás, akik a Google valamennyi szolgáltatását napi szinten használják, ezért szeretik, ha a laptop, az asztali gép és az okostelefon folyamatosan szinkronizálja a tartalmakat. A Chrome nem csupán egy internetes böngésző, sokkal inkább kezd egy internetes szolgáltatásnyújtó platformmá válni. Ha te is a Google szolgáltatásait használod, praktikus lehet ezt a böngészőt telepíteni a laptopodra.

Tovább
Szólj hozzá!

A laptop szerviz marketingje

laptop javitas billentyuzetÉsszel használd a billentyűzetet

A laptop szerviz számára is szükség van a megfelelő marketing stratégia kidolgozására. A mobilmarketing mellett a SEO által nyújtott lehetőségek kiaknázása segíthet magasabb bevételt és profitot elérni. Ne üsd ész nélkül a laptop billentyűzetét, szakértők tudják meghatározni és kidolgozni a megfelelő és effektív marketing stratégiát.

A megfelelő marketing szövegek gépelésénél az író a marketing eszközök széles tárházát használja fel. Fontos, hogy olvasmányos módon írja le a laptop szerviz által nyújtott szolgáltatásokat, figyelembe véve azt, hogy az átlagos felhasználók és olvasók mennyit olvasnak el egyszerre, egy alkalommal.

A jó PR-cikket a marketinges úgy készíti, hogy a felhasználó problémáira, a felmerülő hibákra kérdez rá. Például: Melegszik a laptopod? Sötét a laptop kijelzője? Nem működik a laptop billentyűzete? stb.

A problémákra és hibákra való rákérdezéssel felkeltjük a laptop tulajdonosának figyelmét, ezután csak a megoldás felkínálása van hátra. A mobilmarketing remek felület a rövid marketing szövegek célba juttatására, itt a karbantartás szempontjából is megközelíthető a leendő szerviz kliense. A mobiltelefonra és okostelefonra küldött üzenetek egy általánosabb probléma felvetésével indulhatnak: Ráférne egy tisztítás a laptopodra? Kávé, tea vagy üdítő ömlött a laptop billentyűzetére? Mi kitisztítjuk!

A laptop billentyűzetének karbantartását végző szerviz marketingje kezdődhet egy „vicce üzenettel is: „Í’”+!%/=())Ö „ – ez azért van, mert nem hoztad el a laptopodat kitisztíttatni.

A laptop szerviz számára a legjobb marketing a megbízható és gyors munkavégzés, az elvégzett javítások tartóssága. Ha olcsón és gyorsan megjavítják a laptopodat, amely utána sokáig hibamentesen működik, akkor arról ismerőseidnek is mesélsz majd.

Tovább
Szólj hozzá!

Online bolt szerverének marketingje

laptop bolt onlineLaptopról egyszerűen és könnyen vásárolhatsz

A XXI. században ugrásszerűen megnőtt az online boltok száma. Otthon a karosszékben ülve, egy laptop vagy okostelefon segítségével vásárolhatunk akár laptopot vagy okostelefont is. A marketingversenyben életbevágóan fontos, hogy az online bolt tulajdonosai eljuttassák híreiket, reklámjaikat a laptop tulajdonosokhoz, esetleg a Google keresőjének találati listájában szerepeljenek előkelő helyen.

A szerver tulajdonosok is versenyeznek

Kevesen tudják, vagy nem fordítanak rá figyelmet, hogy nem csak a laptop web áruházak versenyeznek az ügyfelek kegyeiért, de a különböző online marketing és szerver oldali támogatást nyújtó cégek is versenyeznek az online boltok üzemeltetőinek kegyeiért. Manapság már nem csak egyetlen szerverközpont működik, hanem piaci alapon sorra nyílnak a legkülönbözőbb szolgáltatást nyújtó cége. A legújabb trend szerint, a szerverközpontok üzemeltetői engedélyezik, hogy a szolgáltatók továbbértékesítsék a tárhelyet és szerverkapacitást, a szolgáltató pedig átalány szerviz díjat szed a cégektől.

A Google keresőjében az online boltokat áruló online boltok is felerősítették marketing tevékenységüket, hiszen például a laptop vásárlási igény folyamatosan emelkedik, és nem mindegy, hogy a vásárlókat kiszolgáló bolt hatalmas szerverigényét kitől vásárolja és mennyiért. A Google ezt a lehetőséget ismerte fel, és már nem csak a keresőben való reklámokat nyújtja fizetett szolgáltatásként, hanem tárhelyet, sőt weboldal szerkesztési lehetőséget és ingyen weboldal, webshop sablonokat is árusít.

A laptop tulajdonosok természetesen ennek a marketing versenynek örülhetnek, hiszen jó eséllyel lejjebb nyomja az árakat, melyek a szervizben amúgy is alacsonyak.

Tovább
Szólj hozzá!

Mobil töltő, laptop töltő

univerzalis mobil toltoAz okostelefont és a mobil számítógépet is tölteni kell

A mobil töltő az okostelefonok és laptopok egyik legfontosabb alkatrésze, hiszen áram nélkül nem működhetnek a számítástechnikai eszközök. Ha a laptophoz és mobiltelefonhoz gyárilag mellékelt alkatrész, töltő elromlik vagy elveszítjük, új mobil töltőt kell vásárolni. Mivel a rendkívül sok töltő típust vásárolhatunk, ezért érdemes olyan laptop szervizben venni új alkatrészt, ahol szakemberek választják ki a megfelelő hardvereszközt.

A mobiltöltők esetében könnyebb a feladat, hiszen a legtöbb ilyen eszköz microUSB csatlakozóval rendelkezik, ami a most forgalomban lévő legtöbb okostelefonhoz megfelel. Az laptop töltő esetében más a helyzet, hiszen rengeteg formájú csatlakozó van a piacon és a töltők feszültség és kapacitás tulajdonságai is széles skálán mozognak.

Az okostelefonokhoz vásárolható gyorstöltők, mobiltöltők 1.5 – 2 amperesek, melyek lehetővé teszik a nagy teljesítményű akkumulátorok feltöltését rövid idő alatt. Ez a töltési mód nem minden mobil esetében alkalmazható, ha a töltő és a mobil nem kommunikál, akkor túltöltődhet a mobil akkumulátor, ami túlmelegedéshez, robbanáshoz is vezethet.

A mobil töltők típusai:

 • Univerzális mobiltöltő
 • Autós töltő
 • Mobil akkumulátortöltő
 • Mobil laptoptöltő
 • Vezeték nélküli mobiltöltő


A mobil töltő és laptop töltő vásárlásánál figyelembe kell venni, hogy milyen módon szeretnénk használni, és hogyan a legkényelmesebb. A gyakran utazók számára hasznos lehet autós töltőt vásárolni. A vezeték nélküli töltők kényelmesek és megkímélik a töltő csatlakozóját az állandó használattól és elhasználódástól. A jó minőségű, szervizben vásárolt töltő megóvja a laptop és a mobiltelefon akkumulátorát, hogy sokáig ne kelljen szervizbe vinni a mobil eszközt.

Tovább
Szólj hozzá!

Érdekes kütyük a laptophoz

3d toll kreativ jatek

3D nyomtató, toll és szemüveg a menő

Az első laptop feltalálása óta nagyon sok idő telt el, és jelentősen megváltoztak az igények és a trendek is. Aki feltalálta a laptopot, nem is gondolta, hogy idővel hétköznapi cikké válik, melyhez rengeteg kütyü és tartozék is kapható majd kedvező áron.

Elmúltak azok az idők, amikor a számítógép tulajdonosok szemében luxuscikknek számított a hordozható számítógép, melynek színes kijelzője is van. A szobányi méretű számítógépek korában a mobilitás és az automatizálás még csak a tudományos fantasztikus filmekben létezett. A laptopok hétköznapi eszközzé válása óta sem állt meg a technikai fejlődés, és egyre újabb kütyük jelennek meg, melyek a fantasztikum világát csempészik a hétköznapokba.

Virtuális valóság a laptopon

A 3D szemüvegek használata megkönnyíti a 3 dimenziós tervezés folyamatát, a laptop kijelzőjéhez képest jobb lehetőségeket kínál, már nem csak a szakembereknek, de a hétköznapi laikusoknak is. A laptopot 3d szemüveggel és 3D tollal kiegészítve egy dizájnstúdiót hozhatunk létre otthonunkban. A 3D toll segítségével tárgyakat „építhetünk” a laptop segítségével, egyenesen a levegőben. Ez a 3D tervezőeszköz fejlesztheti a gyerekek kreativitását, térlátását és még sok egyéb készségét, mindamellett otthonunkban is létrehozhatunk alkatrészeket és prototípusokat.

A laptophoz csatlakoztatható 3D tollaknak két fajtáját ismerjük: hideg- és meleg 3D toll. Az első fotopolimer anyagokkal dolgozik, míg a második műanyag szál olvasztásával hozza létre a három dimenziós tárgyakat.

A 3D nyomtatóhoz képest ez ugyan egyszerűbb szerkezet, de a laptophoz csatlakoztatva csodálatos dolgokra lehet képes. Ha 3D tollat vásárolunk, a következő szempontokat vegyük figyelembe:

 • a gyártó
 • a nyomtatási technológia
 • alkatrészek cserélhetősége
 • sebességi fokozatok.
Tovább
Szólj hozzá!

A laptop, mint mobil PC nem csupán marketingfogás

laptop-kepernyo-csere-asus.pngSzámítógép és monitor, kijelző egyben

A laptop eredetileg egy hálózati áramról vagy akkumulátorról üzemeltetett kompakt, kisméretű, hordozható személyi számítógép (PC), melyet kizárólag, utazás közben történő használatra terveztek. Az egyik sajátosságuk, megjelenésük óta, hogy a laptop számítógépek sík képernyővel, LCD kijelzővel, TFT displayel és kisméretű billentyűzettel rendelkeznek.

A laptopok alapvető, külsőleg is egyértelmű eltérő jegyein kívül a futtatott programok tekintetében megegyeznek az asztali számítógépekkel. Perifériáik, csatlakoztatott külső eszközök tekintetében szintén megegyeznek a PC-kel: modem, hálózati kártya, hangkártya, DVD-ROM, egér, Wifi kártya, videokártya.

A laptopokhoz csatlakoztathatunk külső klaviatúrát a beépített billentyűzet mellé és a beépített VGA csatlakozó, vagy HDMI aljzat segítségével külső monitort, képernyőt is, mely segítségével egy teljes értékű asztali számítógépet kaphatunk.

A laptopok súlya monitorral, képernyővel együtt alig éri el a 2,5 kilót, míg megjelenésükkor, különösen a nehéz akkumulátor miatt még akár 7 kg is lehetett.

A marketing kampányokban egy ellentétet próbálnak feloldani a szakemberek, hiszen a kisebb kompakt méret és alacsony súly mellett, akkor igazán kényelmes és jól használható a laptop, ha nagyméretű kijelzővel rendelkezik. A jól elkészített és megtervezett hordozható, mobil számítógépek nagy méretük ellenére könnyűek és jól szállíthatóak.

Korábban a laptop esetleges sérülése, a képernyő törése a teljes gép használhatatlanná válását jelentette, manapság könnyen, gyorsan és olcsón kicserélhetjük a megsérült képernyőt.

Tovább
Szólj hozzá!

Alapvető mobilmarketing trendek

mobilmarketing trend kampanyHogyan változnak 2016-2018-ban a marketing tendenciák

A legtöbb kutatás és felmérés szerint a fiatal generációk a következő években egyre több időt töltenek majd internetes böngészéssel valamilyen mobil eszközt, okostelefont használva. A cégeknek és szolgáltatóknak időben váltaniuk kell, és márkáikat, marketing stratégiájukat az új trendhez kell igazítaniuk. A tömeges SMS küldés kampány ebből a szempontból előnnyel indul, mivel a mobiltelefon és okostelefon platformon szerepel.

Terjed a hangalapú keresés

A hangalapú keresés s Google és a Bing rendszerében is jelen van már több éve, de valódi fejlődést csak az elmúlt években, a legújabb verziójú rendszerekben értek el. A marketinget tervező szakembereknek figyelembe kell majd venniük, hogy a cég hangalapú keresésben is könnyen elérhető legyen a tömeges keresések során is.

Natív reklámok és tartalmak

A Google keresője egyre szigorúbban bünteti a felugró ablakokban megjelenő reklámokat és a bannerek elhelyezését sem nézi túl jó szemmel. A cégeknek kreatív kampányokat kell szerkeszteniük, melyben natív módon jelenítik meg a marketing tartalmakat a felhasználók felé.

Mobilmarketing terjedése

A tömeges SMS küldés mint marketing eszköz sokkal nagyobb szerepet fog kapni a jövőben, hiszen az SMS küldés és fogadás a mobiltelefon és okostelefon rendszereknek továbbra is szerves részét képezi, az üzenetküldés népszerűsége továbbra is magas. A reklámok és marketingüzenetek optimális módon juttathatók célba SMS kampányok útján.

Tovább
Szólj hozzá!

Nem gyárt több mobiltelefont a Microsoft

nokia android marketingMarketinghúzás, vagy valóban leáll a tömeggyártás?

Hivatalosan is bejelentette a Microsoft, hogy megválik „butatelefon” gyártó részlegétől és eladja a Foxconnak - írja a hwsw.hu hírportál.  A megjelent információk szerint okostelefon gyártó részlegét is értékesíti a cég. A továbbiakban a HMD Global cég indíthatja újra a Nokia gyártását. Elvileg az eladás nem érinti konkrétan a Microsoft okostelefon forgalmazó részlegét, a marketinges szakemberek utaltak rá, hogy már nem sokáig küldhetünk Lumia telefonról SMS üzenetet.

A cég marketing kommunikációját a szakemberek úgy értelmezik, hogy a Lumia kiadása lejár, de a Windows 10 mobil rendszer fejlesztése folytatódik. Mindeközben a Finnek visszaszerezték a kizárólagos jogokat a Nokia brend felett, és a jövőben okostelefonokat és butatelefonokat is gyártanak majd. Az új struktúra a következőképpen néz ki: a HMD felel majd a készülékek értékesítéséért, marketingjéért és disztribúciójáért, míg a FIH Mobile a gyártókapacitást és a komponenseket adja a kooperációhoz, ezzel kerekítve le a történetet.

Androidot kapnak a Nokiák

A várva várt bejelentés, hogy a finn gyártók Android rendszerrel szállítják majd az új Nokia készülékeket. A marketing szakemberek a szoftverváltástól az eladások tömeges emelkedését várják a jövőben, mivel a Microsoft rendszere nem volt túl népszerű az okostelefon vásárlók körében.

Tovább
Szólj hozzá!

A turisztikai piacon marketingel a Google

google mobil utazasA keresőcég az utazási irodák munkáját is elveheti?

Immár több éve fejleszti a Google azon szolgáltatásait, melyek segítik az utazókat szállást, éttermet, látnivalót találni a világ minden pontján. Kevéssé ismert tény, hogy a Pokémon Go alapját képező Ingress játé, az utazástervező alkalmazások tesztelésének egyik változata volt, hiszen a portálok létrehozását egy-egy városi látnivalóhoz kötötte a játék és elemezte a játékosok portálok (látnivalók) közötti mozgását, hiszen a helyi lakosok optimális utakon, a lehető legrövidebb időn belül járták be a nevezetes helyeket.

Most a Destinations világszerte megjelenik majd a mobilos és a webes keresőben. A Google Playben frissíthető Google Trips pedig a városon belül segíti a turistákat programot találni, eligazodni.

Google Destination néven jelent meg a keresőoldal legújabb, utazókat segítő applikációja. A Maps, Destination és a repülőjegy kereső alkalmazással már egyértelművé válik, hogy a keresőóriás az utazóirodák kiváltására törekszik – írta a hwsw.hu hírportál.

A Google a teljes utazási keresztmetszetet szeretné lefedni, amivel komoly marketingelőnyökre tehet szert. A keresőcég ajánl majd utazási ötleteket, úti célokat. Segít megtervezni az utazást, jegyet venni, tankolni. Lényeges szempont, hogy az applikációk segítségével foglalhatunk szállást, és az segít a városokon belüli séták megtervezésében is.

Az igazán nagy változás, mely marketingértékkel bír, hogy a Google keresőjéből is elvégezhetjük majd a jegy és szállásfoglalást, így a reklámok elhelyezését a keresőben nagyon jó áron értékesítheti a vállalat.

Tovább
Szólj hozzá!

A videók szerepe a mobilmarketingben

video marketingFolyamatosan nő a mobilnetezők száma és csökken a tv nézőké!

A 21. századi trendek azt mutatják, hogy a fiatalok többsége szívesen bújja az internetet, inkább onnan tölt le filmeket és tartalmat, a hagyományos tv műsorok közönsége lassan, de folyamatosan apad.

A Google analitikusai arra a következtetésre jutottak, hogy az internetes marketingstratégia kidolgozásakor egyre nagyobb hangsúlyt kell fektetni a videó bejátszások készítésére, mert a tartalomfogyasztók szívesen nézik meg ezeket és egyre gyakrabban osztják meg a közösségi oldalakon.

A Youtube video csatorna megvétele is a Google marketingstratégiájának egyik fontos része volt. A legújabb felmérések szerint az online video megosztó vendégeinek több mint 50 százaléka valamilyen mobil eszközről, okostelefonról lép be. A tömeges reklámok megjelenítésének egy teljesen új változatát vezette be a keresőcég. A videokba beillesztett reklámokat a nézők átugorhatják, tehát nem érzik a kényszert a reklámmal kapcsolatban, csak egy lehetőségnek fogják fel.

A Google stratégiája, hogy személyre szabott reklámokat készít, melyeket nem kötelező a felhasználónak megnéznie, így csak a potenciális vásárlókat éri el a szükséges információ.

A videotartalmak másik marketing felhasználási módja, az áruismertetés. A vásárlók jelentős része szívesen látja videón, filmen is a kiválasztott árut, szolgáltatást, ezáltal teljesebb képet kap róla a vásárlás előtt.

Tovább
Szólj hozzá!

mobilmarketing - tömeges sms

A mobilmarketing blog létrejöttét az iparág hazai fejlődése ösztönözte 2010-ben. Akkoriban egyre többen láttak fantáziát a telefonos kommunikáció mobil ágazatában. Ma cégek sokasága használ mobilmarketing eszközöket. A blog célja az volt, hogy a magyarországi és külföldi példák, hírek közzétételével, azok véleményezésén keresztül minél többen ismerjék meg a mobilmarketinget, az online marketing eszköztárát. A MOBILMARKETING BLOG 2016-ban megújult és keresőmarketing célokat is szolgál. | Mobilmarketing példák | javaslatok | megoldások | érdekességek | mobil marketing - telefonos alkalmazások - sms küldés - online marketing kampány - laptop szerviz budapest - tablet kijelző - notebook akkumulátor | Mobil marketing módszer az SMS-kampány indítása. Aktuális téma: tömeges SMS-küldés mobiltelefonra. Okostelefon alkalmazások, hírek az online marketing világából - Tartalommarketing - Honlapoptimalizálás