mobil marketing. telefonos alkalmazások. sms küldés. online marketing kampány: laptop szerviz budapest. tablet kijelző. dell notebook akkumulátor

Ki őrzi a Google szerverközpontját?

google-szerverkozpont - sms

Főleg biztonsági okokból, de részben az üzleti titok védelmében is a szervertermeket általában nem engedik fotózni az újságíróknak, amikor valamiért kivételesen mégis beengedik őket az IT-szentélybe. Ha mégis látunk ilyen felvételeket a lapokban, azokról maga a cég gondoskodik. Olykor még videók is készülnek. Ez az alábbi például a világ legnagyobb internetes vállalata, a Google egyik központjában készült. A szerverház Dalles városában épült és 2006-ban kezdte meg működését.

 

google adatközpont őrzéseA videó érdekessége, hogy körbeforgatható, azaz 360°-os látványt kaphatunk, ha az egérrel megfogjuk és mozgatjuk a képet (mint az álló panorámaképeknél a Street View-ben), a dolog kitűnően működik mind Firefox vagy Google Chrome böngészőben, mobilos YouTube alkalmazással vagy a Google Cardboardot használatával. Az ilyen videók egyébként kiválóan alkalamasak mobilmarketing kampányok népszerűsítésére is.

További érdekesség, hogy a  a Street View segítségével bejárható az Észak-Carolinában, Lenoirban üzemelő Google szerverpark (<< lásd a linket) egy része. Nem kis meglepetésünkre az első elágazásnál már meg is győződhettünk arról, a világcég nem akárkikre bízza az adatközpont őrzését.

S ha már szerverek, olvasásra ajánljuk társblogunkat:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilmarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr68543896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

mobilmarketing - tömeges sms

A mobilmarketing blog létrejöttét az iparág hazai fejlődése ösztönözte 2010-ben. Akkoriban egyre többen láttak fantáziát a telefonos kommunikáció mobil ágazatában. Ma cégek sokasága használ mobilmarketing eszközöket. A blog célja az volt, hogy a magyarországi és külföldi példák, hírek közzétételével, azok véleményezésén keresztül minél többen ismerjék meg a mobilmarketinget, az online marketing eszköztárát. A MOBILMARKETING BLOG 2016-ban megújult és keresőmarketing célokat is szolgál. | Mobilmarketing példák | javaslatok | megoldások | érdekességek | mobil marketing. telefonos alkalmazások. sms küldés. online marketing kampány: laptop szerviz budapest. tablet kijelző. dell notebook akkumulátor | Mobil marketing módszer az SMS-kampány indítása. Aktuális téma: tömeges SMS-küldés mobiltelefonra. Okostelefon alkalmazások, hírek az online marketing világából - Tartalommarketing - Honlapoptimalizálás