mobil marketing. telefonos alkalmazások. sms küldés. online marketing kampány: laptop szerviz budapest. tablet kijelző. dell notebook akkumulátor

Többnyelvű SMS kampány

tomeges sms tobbnyelvuA tömeges SMS küldés az EU-ban is hatékony eszköz

A mobilmarketing kampány egy olyan, hatékony eszköz, mellyel a cégek, vállalatok, üzletek és szolgáltatók optimális módon tudják eljuttatni reklám üzeneteiket klienseikhez, vásárlóikhoz. Az Európai Unió alkotta közösségben a vállalkozások a szabad árukereskedelemnek köszönhetően bármelyik országban értékesíthetik portékájukat. Országtól függetlenül az SMS kampány a legolcsóbb és leghatékonyabb formája a marketingnek. A cégek horribilis összegeket takaríthatnak meg azzal, ha többnyelvű tömeges SMS üzenetekben indítják el mobilmarketing kampányukat az EU-s országokban.

Hogyan alkalmazzuk a többnyelvű SMS küldést?

A nyelvi akadályok leküzdésére többféle megoldás kínálkozik. A hagyományos üzenetküldés esetében több fordítóprogram is a rendelkezésünkre áll. Az SMS küldés esetén, a sikeres elérést is garantáló egyszerűség miatt a kliens oldali fordítás nem megoldható, az SMS adatbázis kialakításakor és a marketing kampány megtervezésekor kell ezeket az igényeket figyelembe venni.

Amennyiben a kampányban részvevő vásárlók, saját maguk iratkoznak fel a tömeges SMS küldésre, úgy a feliratkozási űrlaphoz tehetünk hozzá egy rubrikát, melyben megadhatják, hogy milyen nyelven szeretnének reklámüzeneteket kapni.

Amennyiben több országot szeretnénk lefedni üzeneteinkkel, használhatjuk az ország-specifikus nyelvválasztást, de végső esetben a többnyelvű rövid SMS üzenet lehet a célravezető.

  • A tömeges SMS küldés marketing kampányról itt olvashatsz részletesen.

Többnyelvű SMS kampány minden eladónak és szolgáltatónak a nagyobb bevétel érdekében. További hasznos témamegnevezések: gateway sms küldés, marketing kampány, mobilmarketing tervezés, sms kampány indítása, tömeges sms küldés.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilmarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr898896602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

mobilmarketing - tömeges sms

A mobilmarketing blog létrejöttét az iparág hazai fejlődése ösztönözte 2010-ben. Akkoriban egyre többen láttak fantáziát a telefonos kommunikáció mobil ágazatában. Ma cégek sokasága használ mobilmarketing eszközöket. A blog célja az volt, hogy a magyarországi és külföldi példák, hírek közzétételével, azok véleményezésén keresztül minél többen ismerjék meg a mobilmarketinget, az online marketing eszköztárát. A MOBILMARKETING BLOG 2016-ban megújult és keresőmarketing célokat is szolgál. | Mobilmarketing példák | javaslatok | megoldások | érdekességek | mobil marketing. telefonos alkalmazások. sms küldés. online marketing kampány: laptop szerviz budapest. tablet kijelző. dell notebook akkumulátor | Mobil marketing módszer az SMS-kampány indítása. Aktuális téma: tömeges SMS-küldés mobiltelefonra. Okostelefon alkalmazások, hírek az online marketing világából - Tartalommarketing - Honlapoptimalizálás