életmód és mobil marketing. telefonos alkalmazások. ipari télikert - terasz. online pr-cikk. laptop szerviz budapest. weboptimalizálás

Asus. Dell. Laptop töltő, mobil töltő

Akkutöltők Asus és Dell laptopokhoz

 A biztonságos akku-töltés teszi lehetővé a laptopok mobilitását. Asus laptop töltő és Dell akkumulátor vásárolható a budapesti szerviz boltjaiban és webáruházában nagy választékban. Ugyanitt használt notebookok.

asus dell laptop töltő

Gyári és utángyártott, valamint használt akkutöltők is beszerezhetők, ahogy komplett mobil számítógépek is. A műhely munkatársai az okostelefonok világában is járatosak, de a cég ezekhez alkatrészeket nem forgalmaz. Viszont tanácsot szívesen adnak ebben is a szakemberek. Lényegében efféle ismereteket tartalmaz az alábbi PR-cikk. Alján az illetékes weboldalakra mutató hivatkozások találhatók. A konkrét webáruház konkrét termékét itt ajánljuk a minősági termékekre igényt tartó felhasználóknak.

Az okostelefont és a mobil számítógépet is tölteni kell

A töltőkészülék az okostelefonok és laptopok egyik legfontosabb alkatrésze, hiszen áram nélkül nem működhetnek a számítástechnikai eszközök. Ha a laptophoz és mobiltelefonhoz gyárilag mellékelt alkatrész, töltő elromlik vagy elveszítjük, új mobiltöltőt kell vásárolni. Mivel a rendkívül sok töltőtípusból választhatunk, ezért érdemes olyan laptop szervizben venni új alkatrészt, ahol szakemberek választják ki a megfelelő hardvereszközt Lenovo, Asus, HP vagy Dell termékekhez. 

Paraméterek tekintetében mobiltöltők esetében könnyebb a feladat, hiszen a legtöbb ilyen eszköz microUSB csatlakozóval rendelkezik, ami a most forgalomban lévő legtöbb okostelefonhoz megfelel. Az laptop töltő esetében más a helyzet, hiszen rengeteg formájú csatlakozó van a piacon és a tápegységek feszültség-, áramerősség- és kapacitásbéli tulajdonságai is széles skálán mozognak. Legyünk körültekintőek!

Az okostelefonokhoz vásárolható gyorstöltők 1.5 – 2 amperesek, melyek lehetővé teszik a nagy teljesítményű akkumulátorok feltöltését rövid idő alatt. Ez a töltési mód nem minden mobil esetében alkalmazható, ha a töltő és a mobilkészülék nem kommunikál, akkor túltöltődhet az akkumulátor, ami túlmelegedéshez, robbanáshoz is vezethet.

A mobil töltők típusai:

  • Univerzális mobiltöltő
  • Autós töltőegység
  • Mobil akkumulátortöltő
  • Mobil laptoptöltő
  • Vezeték nélküli adapter

univerzalis mobil tolto

Tanács: minden mobilos kütyü és laptoptöltő vásárlásánál figyelembe kell venni, hogy milyen módon szeretnénk használni, és hogyan a legkényelmesebb.

Például a gyakran gépkocsival utazók számára hasznos lehet a sivargyújtóhoz kapcsolható autós töltőt vásárolni.

Léteznek továbbá a vezeték nélküli töltőegységek. Ezek kényelmesek és megkímélik a csatlakozót az állandó használattól és elhasználódástól.

A jó minőségű, szervizben vásárolt új gyári, esetleg helyettesítő AC/DC adapter megóvja a laptop és a mobiltelefon akkumulátorát, hogy sokáig ne kelljen szervizbe vinni a mobil eszközt. Alkatrészek cseréje esetén a legtöbb budapesti javítóműhelyben a helyben vásárolt tartozékokat ingyenesen szerelik be a hordozható számítógépbe.

Mobil töltő, laptop töltő minden számítástechnikai eszköz számára szervizben vásárolva optimális. Néhány érdekes és hasznos téma további olvasásra: mobil töltő, hardver, laptop, mobil, okostelefonok, Budapesten javítás gyorsan: https://www.laptophardware.hu/asus/laptop-tolto,  https://weblaptop.net/hasznalt-laptop-vasarlas/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilmarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr112137717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

mobilmarketing - tömeges sms

A mobilmarketing blog létrejöttét az iparág hazai fejlődése ösztönözte 2010-ben. Akkoriban egyre többen láttak fantáziát a telefonos kommunikáció mobil ágazatában. Ma cégek sokasága használ mobilmarketing eszközöket. A blog célja az volt, hogy a magyarországi és külföldi példák, hírek közzétételével, azok véleményezésén keresztül minél többen ismerjék meg a mobilmarketinget, az online marketing eszköztárát. A MOBILMARKETING BLOG 2016-ban megújult és keresőmarketing célokat is szolgál. | Mobilmarketing példák | javaslatok | megoldások | érdekességek | életmód és mobil marketing. telefonos alkalmazások. ipari télikert - terasz. online pr-cikk. laptop szerviz budapest. weboptimalizálás | Mobil marketing módszer az SMS-kampány indítása. Aktuális téma: tömeges SMS-küldés mobiltelefonra. Okostelefon alkalmazások, hírek az online marketing világából - Tartalommarketing - Honlapoptimalizálás
süti beállítások módosítása