életmód és mobil marketing. telefonos alkalmazások. ipari télikert - terasz. online pr-cikk. laptop szerviz budapest. weboptimalizálás

Tablet akkumulátor és töltő a budapesti laptop-szervizben

Mindig érdemes szakember segítségét kérni

asus-hp-laptop-tolto

A tablet mobil személyi számítógép. Akkumulátora - a laptop és okostelefon akkujához hasonlóan - töltő segítségével táplálható  - és nem örök életű. Bizonyos idő elteltével cserére szorul, melyet szakszerűen és gyorsan a Signal Computer cég Laptophardware szervizben végezhetnek el Budapesten. A szervizben nemcsak javítást és cserét végeznek, a tablet vagy más mobil PC-k akkumulátora és töltőegysége is megvásárolható a webshopban - garanciával, gyakran akciós áron.

Milyen tablet akkumulátorok vannak?

Tablet akkumulátor vásárlásakor a megbízható eladó kiválasztása kulcskérdés lehet, hiszen fontos, hogy garanciát adjanak az alkatrészre. Az akkumulátorok többsége 5 vagy 9 Voltos tápegységről, tablet töltő adapterről tölthető. A notebookszervizben vásárolható aksik tartalmazzák a szükséges kontrollert, amely szavatolja a biztonságos töltést és megelőzi az akkumulátortelep túlmelegedését. A belső áramforrások többsége két drót segítségével csatlakozik a tablet alaplapjához.

A 3.7 Voltos akkumulátorok 5 Voltos töltővel tölthetők, a 7.4V névértékűek feltöltéséhez pedig 9-12 Voltos töltőegységre van szükség.

Hogyan kell kicserélni a tablet akkumulátorát

tablet akkumulator csere

A tabletben lévő elem meghibásodásának többféle oka is lehet, a gyakori használat és a meghibásodott töltő sem tesz jót a alkatrésznek. A tablet akkumulátorának pontos típusát néha csak az eszköz szétbontása után lehet megállapítani. A laptop szervizben a szakemberek rendelkeznek a szükséges szaktudással és eszközökkel a kézi számítógép szétszedéséhez, ezért fölösleges otthon, saját kezűleg feszegetni a műanyag borítását.

Ha a budapesti laptopszervizben vásárold meg a cserealkatrészt, a szakemberek ingyen beszerelik és ingyenesen házhoz szállítják, miközben garanciát adnak a javításra, nem érdemes tehát otthon barkácsolni.

Használt laptop akkumulátorod gondozásra szorul, miután a szervizben megvásároltad, ahol ingyen kicserélik a szakemberek az alkatrészt. Néhány további érdekes téma olvasóink számára: Budapest szolgáltatás, hardver alkatrész vásárlás, laptopszervízben csere, tablet vásárlás, táblagép alkatrész, mobil akku szerelés.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilmarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr1212545167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

mobilmarketing - tömeges sms

A mobilmarketing blog létrejöttét az iparág hazai fejlődése ösztönözte 2010-ben. Akkoriban egyre többen láttak fantáziát a telefonos kommunikáció mobil ágazatában. Ma cégek sokasága használ mobilmarketing eszközöket. A blog célja az volt, hogy a magyarországi és külföldi példák, hírek közzétételével, azok véleményezésén keresztül minél többen ismerjék meg a mobilmarketinget, az online marketing eszköztárát. A MOBILMARKETING BLOG 2016-ban megújult és keresőmarketing célokat is szolgál. | Mobilmarketing példák | javaslatok | megoldások | érdekességek | életmód és mobil marketing. telefonos alkalmazások. ipari télikert - terasz. online pr-cikk. laptop szerviz budapest. weboptimalizálás | Mobil marketing módszer az SMS-kampány indítása. Aktuális téma: tömeges SMS-küldés mobiltelefonra. Okostelefon alkalmazások, hírek az online marketing világából - Tartalommarketing - Honlapoptimalizálás
süti beállítások módosítása