életmód és mobil marketing. telefonos alkalmazások. ipari télikert - terasz. online pr-cikk. laptop szerviz budapest. weboptimalizálás

Milyen processzor legyen a laptopomban?

laptop processzor osszehasonlitasVásárolj okosan laptopot vagy tabletet

A laptop lelke vagy szíve a központi egység, a processzor. Ez határozza meg, hogy mennyire és mire tudjuk használni a mobil számítógépet. A laptop processzorát csak szűk keretek között tudod fejleszteni, amiben segít a laptophardware szerviz is, ezért vásárláskor alaposan meg kell gondolni, hogy milyen vasat veszel.

A laptop processzor választásának alapkérdései:

  • Mennyire fontos a gyorsaság?
  • AMD vagy Intel?
  • Kell e beépített grafikus mag?
  • Hány magot akarsz?
  • Mekkora a cash memória mérete?
  • Energiatakarékos?
  • Lehet-e tuningolni az adott processzort?

A kétezres évek elején a processzor vásárlás szabályai egyszerűek voltak: vegyél újat és a lehető leggyorsabbat. Az egymagos processzorok esetében a lehető legnagyobb sebesség jelentette a csúcsot. A mai processzorok esetében a sebesség még mindig meghatározó és fontos tényező, de távolról sem a legfontosabb. A laptop processzorának teljesítményére és a gép gyorsaságára a processzor sok egyéb paramétere is óriási hatással lehet.

AMD vagy Intel?

A laptop processzorát, mint ahogyan szinte minden a piacon kapható processzor az Intel vagy az AMD gyártja. Bár van még néhány kisebb gyártó, és az oroszok is piacra dobták a saját hardverüket, átlagember csak ezzel a két processzortípussal találkozhat. A szervizben vásárolva is csak ilyen chipeket találunk.

A márkaválasztás az egyik legbonyolultabb dolog, valami olyasmi, mint az okostelefonok piacán az iPhone és a Samsung Galaxy S versenye. Mindkét cégnek megvannak a megfelelő, tökéletesen működő termékei. Összességében annyit tudunk elmondani, hogy az Intel esetében jobban a zsebünkbe kell nyúlni, hogy a márkát is megvásároljuk, míg az AMD lényegesen olcsóbb megoldásokat kínál.

A megfelelő processzor kiválasztását ne végezzük egyedül, kérjük ki szakember tanácsát, például a budapesti laptophardware szervizben.

Milyen processzor legyen a laptopomban, ha nem akarom gyakran szervizbe vinni a gépemet Budapesten? Még néhány nagyon érdekes és izgalmas olvasni való téma: laptop javítás, processzor csere, notebook vásárlás, Intel, AMD hardver, laptop szerviz, laptop sebesség gyorsítás.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilmarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr612409051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

mobilmarketing - tömeges sms

A mobilmarketing blog létrejöttét az iparág hazai fejlődése ösztönözte 2010-ben. Akkoriban egyre többen láttak fantáziát a telefonos kommunikáció mobil ágazatában. Ma cégek sokasága használ mobilmarketing eszközöket. A blog célja az volt, hogy a magyarországi és külföldi példák, hírek közzétételével, azok véleményezésén keresztül minél többen ismerjék meg a mobilmarketinget, az online marketing eszköztárát. A MOBILMARKETING BLOG 2016-ban megújult és keresőmarketing célokat is szolgál. | Mobilmarketing példák | javaslatok | megoldások | érdekességek | életmód és mobil marketing. telefonos alkalmazások. ipari télikert - terasz. online pr-cikk. laptop szerviz budapest. weboptimalizálás | Mobil marketing módszer az SMS-kampány indítása. Aktuális téma: tömeges SMS-küldés mobiltelefonra. Okostelefon alkalmazások, hírek az online marketing világából - Tartalommarketing - Honlapoptimalizálás
süti beállítások módosítása