életmód és mobil marketing. telefonos alkalmazások. ipari télikert - terasz. online pr-cikk. laptop szerviz budapest. weboptimalizálás

Android applikációk a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokságra

uefa 2016 android appOkostelefonos marketing nélkül a futball sem az igazi?

A labdarúgó Európa-bajnokságból a szervezők és a résztvevők is igyekeznek minél több profitot kicsavarni. A rendezvény egész ideje alatt a marketing és a reklámbevételek játsszák majd a főszerepet. A profi labdarúgás már évtizedek óta nem a sportszenvedélyről, hanem a pénzről, a reklámkampány bevételeiről szól.

A nagyobb marketing reklámfelületek érdekében, és természetesen a hatásos tájékoztatásért, az UEFA több mobiltelefonos applikációt tett elérhetővé a Google App Market-jében. Jelenleg 4 ilyen programot tudunk telepíteni a telefonunkra, természetesen mindegyik applikáció kezdőképernyőjén a főszponzor reklám emblémája látható.

Mikor lesz a Magyar – Portugál meccs?

Talán a leghasznosabb applikáció az UEFA EURO 2016 Official App, amely segítségével egy helyen elérhetünk minden információt az Európa-bajnokság mérkőzéseiről és a csapatokról. Az app telepítésénél kiválaszthatjuk kedvenc országunkat és játékosunkat, ezután minden velük kapcsolatos eseményről értesítést kapunk az okostelefon rendszerén keresztül.

A programban átlátható módon van összerendezve minden fontos információ, a mérkőzések pontos menetrendje, és ha igaz, akkor például a Magyarország – Portugália meccs eredményeit is láthatjuk majd itt. A program kezdőképernyőjén olvashatjuk a 2016-os EB friss híreit, sajnos csak angol nyelven.

app uefa hirekÁlomcsapatom az EB-n

Az UEFA marketinges szakemberei nem felejtkeztek el a statisztikák és álomcsapat-játékok szerelmes megszállottjairól sem. Az applikációs boltból letölthető UEFA EURO 2016 Fantasy nevű okostelefon program segítségével megalkothatjuk az EB álomcsapatát, melyet a rendszer a mérkőzések után aktualizál az elért eredményeknek megfelelően. A futball statisztikák kedvelőinek kötelező letölteni ezt a programot innen.

Hogy utazzam az Európa-bajnokságra?

A rendezők és szervezők gondoltak azokra is, akik kiutaznak Franciaországba, hogy a helyszínen nézzék meg a labdarúgó Európa-bajnokság mérkőzéseit. A stadionokról és a helyszínekről mindent megtudhatnak, ha letöltik és telepítik az UEFA EURO 2016 Fan Guide App-ot. Az okostelefonra készített program segítségével megtervezhetjük az eljutást a stadionhoz, megnézhetjük, hogy hol van még szabad szállás, és Párizs kulturális életéből is kaphatunk ízelítőt, hogy a meccsek közötti időt is hasznosan tölthessük el.

Android applikációk a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokságra, a szurkolók nagy örömére és segítségére. További érdekes témák: android, applikáció, google, marketing, mobilalkalmazások, Európa-bajnokság.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilmarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr238781824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

mobilmarketing - tömeges sms

A mobilmarketing blog létrejöttét az iparág hazai fejlődése ösztönözte 2010-ben. Akkoriban egyre többen láttak fantáziát a telefonos kommunikáció mobil ágazatában. Ma cégek sokasága használ mobilmarketing eszközöket. A blog célja az volt, hogy a magyarországi és külföldi példák, hírek közzétételével, azok véleményezésén keresztül minél többen ismerjék meg a mobilmarketinget, az online marketing eszköztárát. A MOBILMARKETING BLOG 2016-ban megújult és keresőmarketing célokat is szolgál. | Mobilmarketing példák | javaslatok | megoldások | érdekességek | életmód és mobil marketing. telefonos alkalmazások. ipari télikert - terasz. online pr-cikk. laptop szerviz budapest. weboptimalizálás | Mobil marketing módszer az SMS-kampány indítása. Aktuális téma: tömeges SMS-küldés mobiltelefonra. Okostelefon alkalmazások, hírek az online marketing világából - Tartalommarketing - Honlapoptimalizálás
süti beállítások módosítása