életmód és mobil marketing. telefonos alkalmazások. ipari télikert - terasz. online pr-cikk. laptop szerviz budapest. weboptimalizálás

Ingyen roaming a mobiltelefonosoknak

 honlap tartalom marketing: sms küldés laptop mobil számítógépről - roaming weblap optimalizálás

eu roamingOrszágokon átívelő mobil marketing indulhat?

Az e-marketig egyik leghatékonyabb formája az okostelefonokat célzó mobilmarketing, ennek pedig egyik legjobb fegyvere, eszköze a tömeges SMS küldés. Az SMS kampányok eddig is könnyen célba érhettek, de az ingyenes roaming bevezetése még jobb lehetőségek előtt nyitja meg az utat.

Az Európai Unión belül már egy jó ideje próbálják egységes módon rendezni a mobiltelefon tarifákat és a tagállamok közötti kommunikációt. A legújabb hírek és információk szerint, a lobbik és kampányok nyomán körvonalazódni látszik egy megegyezés, mely a fair használatot igyekszik elérni.

A barangolás, más néven roaming szolgáltatás 2017 júliusától lesz ingyenes, az Európai Unióban működő szolgáltatók előfizetőinek, amennyiben az EU-n belül kezdeményeznek hívást, vagy küldenek SMS üzenetet. Jó hír az is, hogy ezentúl megszűnik a roamingban a fogadott hívás után felszámított percdíj is.

Az Európai Unió döntéshozó bizottsága a jelentős könnyítés mellett a mobiltelefon szolgáltatók érdekeit is szem előtt tartja és védi. Továbbra is érvényes az, hogy az előfizetőkért csak a hazai szolgáltatók versenyezhetnek. Marketing kampányt minden mobiltársaság csak a saját országában indíthat, ez vonatkozik a tömeges SMS küldés kampányra is - írja a 4G service online portál.

Ingyen roaming a mobiltelefonosoknak az Európai Unió tagországaiban, tehát nyugodtan barangolhatunk. További érdekes témák: tartalom marketing, mobil számítógép, mobilmarketing, okostelefonok, sms-kampány, tömeges-sms-küldés laptopról okostelefonra

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilmarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr2411686687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

mobilmarketing - tömeges sms

A mobilmarketing blog létrejöttét az iparág hazai fejlődése ösztönözte 2010-ben. Akkoriban egyre többen láttak fantáziát a telefonos kommunikáció mobil ágazatában. Ma cégek sokasága használ mobilmarketing eszközöket. A blog célja az volt, hogy a magyarországi és külföldi példák, hírek közzétételével, azok véleményezésén keresztül minél többen ismerjék meg a mobilmarketinget, az online marketing eszköztárát. A MOBILMARKETING BLOG 2016-ban megújult és keresőmarketing célokat is szolgál. | Mobilmarketing példák | javaslatok | megoldások | érdekességek | életmód és mobil marketing. telefonos alkalmazások. ipari télikert - terasz. online pr-cikk. laptop szerviz budapest. weboptimalizálás | Mobil marketing módszer az SMS-kampány indítása. Aktuális téma: tömeges SMS-küldés mobiltelefonra. Okostelefon alkalmazások, hírek az online marketing világából - Tartalommarketing - Honlapoptimalizálás
süti beállítások módosítása