életmód és mobil marketing. telefonos alkalmazások. ipari télikert - terasz. online pr-cikk. laptop szerviz budapest. weboptimalizálás

Ha nem működik a laptop töltő...

Tehetünk azért, hogy tovább bírja a laptop töltő

laptop töltőAz egyik legnagyobb bosszúság, amikor lemerülőben van a laptopunk, ám a töltőt csatlakoztatva sem emelkednek a százalékok a jobb sarokban. Természetesen rengeteg oka lehet annak, ha nem működik a laptop töltő. Annyi azonban bizonyos, hogy leggyakrabban a készülék kábelénél kereshetjük a hibaforrást, hiszen az az egyik leginkább sérülékeny pont. Ezzel együtt sokat tehetünk azért a hétköznapokban, hogy viszonylag hosszú életű legyen laptopunk töltője.

Tippek a laptoptöltő tesztelésére

Több mindent is ellenőrizhetünk, ha úgy ítéljük meg, hogy nem megfelelően működik a laptop töltő. Természetesen mindezt óvatosan tegyük, úgy, hogy a töltő se legyen áram alatt.

  • Szemügyre vehetjük többek között a kábelt, nincs-e rajta látható sérülés
  • Vizsgáljuk meg a DC-tápcsatlakozó érintkezőjét is, nem sérült-e meg
  • A laptop töltő csatlakozásait is ellenőrizzük, kellőképpen szorosak-e

Megtört a laptop töltő kábel?

Ha az ember a szívére teszi a kezét, akkor bizonyára nem állíthatja, hogy ő mindig a helyes módszerrel rakja el a notebook töltőt. Legalábbis ritka az, aki így tesz. Hiszen sokszor csak összegyűrjük a használat után vagy rátekerjük az adapterre, ami előbb-utóbb a kábel megtöréséhez vezethet. A megszakadt vezeték viszont nem mindig látszik egyértelműen, ugyanis sokat takar a külső szigetelés. Ugyanakkor a megtört laptop töltő kábel sok veszélyt rejt magában, nem csak áramütést, de kirívó esetben akár tüzet is okozhat.

Tipp: sok laptop töltőn van kötegelő, melynek segítségével megfelelő módon tárolható a hálózati kábel.

Ne kísérletezzünk!

Többen is lehetnek olyanok, akik maguk próbálják meg elhárítani a hibát. A laptop töltő megtört kábelével viszont aligha éri meg kísérletezni. A szakemberek is arra figyelmeztetnek, hogy hiába javítjuk meg a kábelt, a mozgatás következtében sokkal nagyobb eséllyel törik meg a későbbiekben.

Amire odafigyelhetünk

A már említett kötegelő használatán túl is több dolgot szem előtt tarthatunk a mindennapokban, hogy viszonylag hosszú életű legyen az akkumulátor töltő.

  • Hogy ne törjön meg a vezeték, mindig olyan helyen vezessük a töltő kábelét, ahol nem tud beszorulni vagy becsípődni.
  • Ha háziállatot is tartunk otthonunkban, ügyeljünk arra, hogy ne rágja meg a vezetéket. Vonzó célpont lehet ugyanis a macskáknak vagy az ebeknek.
  • Lehetőleg ne mozgassuk úgy a laptopot, amikor a töltő is csatlakoztatva van. Egy-egy óvatlan, hirtelen mozdulat könnyen kárt tehet a tápaljazatban.

Új laptop töltő vásárlás

Sokan amellett voksolnak, hogy az adott márka saját töltőjét tegyük bevásárlókosarunkba, az univerzális laptop töltőt a legtöbben nem javasolják. Bizonyos esetekben egyáltalán nem teszi a dolgát ez a fajta töltő, rosszabb esetekben pedig az alaplapi alkatrészeknek is árthat. A legbiztosabb, ha szakember segítségét kérjük a választást illetően.

Ha mégse bírja már és le kell cserélni a notebook töltőjét, akkor olcsón megbízható minőséget és hosszú távú megoldást találsz a problémára a laptopakkumulator.eu laptop töltő webáruházban.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilmarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr3114626824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

mobilmarketing - tömeges sms

A mobilmarketing blog létrejöttét az iparág hazai fejlődése ösztönözte 2010-ben. Akkoriban egyre többen láttak fantáziát a telefonos kommunikáció mobil ágazatában. Ma cégek sokasága használ mobilmarketing eszközöket. A blog célja az volt, hogy a magyarországi és külföldi példák, hírek közzétételével, azok véleményezésén keresztül minél többen ismerjék meg a mobilmarketinget, az online marketing eszköztárát. A MOBILMARKETING BLOG 2016-ban megújult és keresőmarketing célokat is szolgál. | Mobilmarketing példák | javaslatok | megoldások | érdekességek | életmód és mobil marketing. telefonos alkalmazások. ipari télikert - terasz. online pr-cikk. laptop szerviz budapest. weboptimalizálás | Mobil marketing módszer az SMS-kampány indítása. Aktuális téma: tömeges SMS-küldés mobiltelefonra. Okostelefon alkalmazások, hírek az online marketing világából - Tartalommarketing - Honlapoptimalizálás
süti beállítások módosítása