mobil marketing. telefonos alkalmazások. sms küldés. online marketing kampány: laptop szerviz budapest. tablet kijelző. weboptimalizálás

7 tipp a legjobb kerti grill kiválasztásához

kerti-grillezo.jpg

A grillezett húsok, zöldségek és kolbász illata lenyűgöz minden ínyencet . Még nincs kerti grillje? Itt az ideje, hogy ezen változtassunk. Tanácsot adunk, hogyan válassza ki a legmegfelelőbb grillt a kertjébe.

Tovább
Szólj hozzá!

Fogászati rendelő marketingje

Új páciensek bevonzása belső marketing segítségével

fogászat marketingA fogászati szakma számára alapvető fontosságú a különbség a külső és a belső marketing között. A külső marketing magában foglalja új betegek bevonzását hirdetési és közösségi tevékenységek révén a különböző közösségi felületeken, ám sokkal hatékonyabb és gazdaságosabb a belső marketing, mely inkább a meglévő betegek ajánlásaira koncentrál a fogorvosi rendelőben.

Érdemes kihasználni tehát jobban a meglévő pacientúra “közönségét"a következő lépések alapján, egy belső marketing stratégiára építve:

 • Fogorvosként, bátorítsa kimondatlanul is jelenlegi betegeit arra, hogy népszerűsítsék a fogászati rendelő kezeléseit, akár a honlapon is. A cél az, hogy meggyőző szóbeszéd útján hirdesse a cégének szolgáltatásait. Hogyan érheti ezt el? Jó benyomás keltéssel, a kölcsönös bizalom kiépítésével, lelkiismeretes kezelés után bizonyára csupa jó dolgot fognak mondani a betegek ismerőseiknek (fogászati probléma úton-útfélén akad).
 • Még jobb, ha a páciens személyesen meggyőződik arról, hogy a rendelő kiemelkedik azáltal, hogy új eszközparkkal rendelkezik, egyedi vevőszolgálatot tart fenn betegei számára, és a gyakorlatban is igen vendégszerető a hozzáállásuk. A jó tapasztalattal távozó betegek szívesen térnek vissza, ha bármikor újabb probléma akadna a fogaikkal.
 • Ha a betegek elégedettek a fogorvos munkájával, és a rendelő szolgáltatásaival, ne habozzon a recepciós kolléga sem megkérni őket arra, hogy ajánlják családtagjaiknak, barátaiknak, kollégáiknak, szomszédaiknak és más ismerőseiknek a cég kezeléseit.
 • Új betegeknek érdemes névjegykártyát adni, esetleg némi kedvezményt kínálni, amennyiben közvetítésével új páciens érkezik kezelésre.
 • A reklámozáshoz készült brosúrák szintén jó altarnatívát kínálnak ahhoz, hogy hírét vigyék a rendelőnek.

Szükség van jó honlapra

Minden esetben figyeljen a fogász arra, hogy vonzó, figyelemkeltő legyen rajta a grafika, harmóniát sugalló a háttér, és rajta legyen az elérhetőség és a pontos cím a weboldalon is. Ez a kreatív „eladás” alapja. Egy összecsapott, semmitmondó reklámszöveg, ami nem kelti fel azonnal az utca emberének figyelmét, automatikusan a kukában landol, ezért mindenképpen próbáljon valami szokványostól eltérő megjelenést, “mondanivalót” kreálni, akár szakember bevonásával.

Marketing a páciensek ajánlásai alapján

Ha a betegek ajánlása alapján a marketing stratégia szerint, az új páciensek érkeznek, ne felejtsék el megköszönni a közvetítőnek, akár egy apró figyelmesség erejéig (pl. fogkefe, ingyenes fogkő levét, stb). Az udvariasság legyen alapkövetelmény a rendelőben, ami mindenkire egyaránt érvényes és betartandó. A kiszolgáltatott beteg a fájdalmat és a kellemetlenségeket is sokkal jobban tolerálja, ha megértő, szívélyes közeget talál.

A marketing, reklám hatékonysága

Határozzon meg egy teljesítménycélt az elérhető eredmény értékeléséhez. Kövesse a kapott ajánlások számát, és hasonlítsa össze a valós eredményeket a heti céllal.

Ez segíthet folyamatosan felülvizsgálni és átformálni szükség esetén a belső reklámozás gyakorlatát.

A promóció egyetlen formája sem olyan megtérülő és nyereséges, mint a belső marketing, használja ki teljesen ezt a nagyszerű eszközt.

Tovább
Szólj hozzá!

Mobil fertőtlenítő gépek reklámja

A fertőtlenítőszernek és a csíramentesítőnek is marketing kell

para fertotlenites mobil gepA mobil fertőtlenítő berendezések rendkívül praktikusak lehetnek az állattartással, élelmiszer feldolgozással és termeléssel foglalkozók körében. Az ilyen gépek általában könnyen kezelhetőek, olcsón beszerezhetők és gazdaságos az üzemeltetésük. A hagyományos fertőtlenítési eljárások elterjedtsége miatt ezeket a berendezéseket a reklámok útján kell megismertetni a felhasználói célközönséggel, tehát szükség van marketingre.

Fertőtlenítő gépek

A mobil fertőtlenítő berendezések felhasználása rendkívül széles körben történhet, különösen azért, mert egyes konkrét feladatokra speciális típusú készüléket választhatunk:

 • motoros permetezők
 • pneumatikus permetezők
 • pára és ködgenerátorok
 • porszórók.

Kézi ködgenerátor

Rendkívül kényelmesen és egyszerűen használható a mobil ködgenerátor. A hordozható eszköz a megfelelő fertőtlenítő szeres oldatból készít hideg párát, mely alkalmas szinte bármilyen terület csíramentesítésére. Alkalmazható beltéren és kültéren egyaránt.

A marketingesek a reklámszöveg megírásakor elsősorban az előnyöket próbálják kidomborítani, nem figyelembe véve a hátrányokat. A kis méretű, elektromos ködgépek legfontosabb előnye a gazdaságosság, azonban hozzá kell tenni, hogy a hosszú elektromos kábel nem minden esetben praktikus, ilyenkor inkább a benzines változatok közül kell válogatni.

A párásító fertőtlenítés menete

A fertőtlenítő oldattal töltött generátorral az épület bejáratához közel eső sarkából indulunk el és egyenletesen elosztjuk a párát, a padlózattal kezdve, a falakkal folytatva és végül a plafonhoz közeli légteret borítjuk a csíramentesítésre alkalmas párafelhővel.

A berendezési tárgyak környékét alaposan fújjuk át.

Milyen fertőtlenítő szer alkalmazzunk?

A páragenerátorok marketingjének kidolgozásakor érdemes figyelembe venni a kapcsolt áruk listáját is. A vásárlók szívesen vesznek sokoldalú berendezéseket, esetleg olyan árut, melyhez kiegészítő szolgáltatások is járnak. A generátor reklámja sikeres lehet, ha klór-dioxidos fertőtlenítő szert is kínálunk mellé.

Tovább
Szólj hozzá!

Ha nem működik a laptop töltő...

Tehetünk azért, hogy tovább bírja a laptop töltő

laptop töltőAz egyik legnagyobb bosszúság, amikor lemerülőben van a laptopunk, ám a töltőt csatlakoztatva sem emelkednek a százalékok a jobb sarokban. Természetesen rengeteg oka lehet annak, ha nem működik a laptop töltő. Annyi azonban bizonyos, hogy leggyakrabban a készülék kábelénél kereshetjük a hibaforrást, hiszen az az egyik leginkább sérülékeny pont. Ezzel együtt sokat tehetünk azért a hétköznapokban, hogy viszonylag hosszú életű legyen laptopunk töltője.

Tippek a laptoptöltő tesztelésére

Több mindent is ellenőrizhetünk, ha úgy ítéljük meg, hogy nem megfelelően működik a laptop töltő. Természetesen mindezt óvatosan tegyük, úgy, hogy a töltő se legyen áram alatt.

 • Szemügyre vehetjük többek között a kábelt, nincs-e rajta látható sérülés
 • Vizsgáljuk meg a DC-tápcsatlakozó érintkezőjét is, nem sérült-e meg
 • A laptop töltő csatlakozásait is ellenőrizzük, kellőképpen szorosak-e

Megtört a laptop töltő kábel?

Ha az ember a szívére teszi a kezét, akkor bizonyára nem állíthatja, hogy ő mindig a helyes módszerrel rakja el a notebook töltőt. Legalábbis ritka az, aki így tesz. Hiszen sokszor csak összegyűrjük a használat után vagy rátekerjük az adapterre, ami előbb-utóbb a kábel megtöréséhez vezethet. A megszakadt vezeték viszont nem mindig látszik egyértelműen, ugyanis sokat takar a külső szigetelés. Ugyanakkor a megtört laptop töltő kábel sok veszélyt rejt magában, nem csak áramütést, de kirívó esetben akár tüzet is okozhat.

Tipp: sok laptop töltőn van kötegelő, melynek segítségével megfelelő módon tárolható a hálózati kábel.

Ne kísérletezzünk!

Többen is lehetnek olyanok, akik maguk próbálják meg elhárítani a hibát. A laptop töltő megtört kábelével viszont aligha éri meg kísérletezni. A szakemberek is arra figyelmeztetnek, hogy hiába javítjuk meg a kábelt, a mozgatás következtében sokkal nagyobb eséllyel törik meg a későbbiekben.

Amire odafigyelhetünk

A már említett kötegelő használatán túl is több dolgot szem előtt tarthatunk a mindennapokban, hogy viszonylag hosszú életű legyen az akkumulátor töltő.

 • Hogy ne törjön meg a vezeték, mindig olyan helyen vezessük a töltő kábelét, ahol nem tud beszorulni vagy becsípődni.
 • Ha háziállatot is tartunk otthonunkban, ügyeljünk arra, hogy ne rágja meg a vezetéket. Vonzó célpont lehet ugyanis a macskáknak vagy az ebeknek.
 • Lehetőleg ne mozgassuk úgy a laptopot, amikor a töltő is csatlakoztatva van. Egy-egy óvatlan, hirtelen mozdulat könnyen kárt tehet a tápaljazatban.

Új laptop töltő vásárlás

Sokan amellett voksolnak, hogy az adott márka saját töltőjét tegyük bevásárlókosarunkba, az univerzális laptop töltőt a legtöbben nem javasolják. Bizonyos esetekben egyáltalán nem teszi a dolgát ez a fajta töltő, rosszabb esetekben pedig az alaplapi alkatrészeknek is árthat. A legbiztosabb, ha szakember segítségét kérjük a választást illetően.

Tovább
Szólj hozzá!

Acer laptop modellek szervize

A notebook modell általános bemutatása

acer laptop szervizeAz Acer napjaink egyik feltörekvő számítástechnikai cége, mely egyre több laptopot és táblagépet értékesít. A megbízható és garantált minőség mellett is szükség van egy gyors és szakszerű Acer laptop szervizre Budapesten. Bár nem márkaszervizről van szó, a sokévnyi tapasztalat és a napi szinten javított több száz mobil számítógép garanciát jelent a szakszerű munkavégzésre.

Az Acer laptop típusai


A laptopszervizben a szakemberek állapítják meg a gép pontos típusát, mégis érdemes lehet megismerkedni az Acer által gyártott modellekkel és azok egyedi tulajdonságaival. A cég által gyártott laptopok műanyag burkolata sokáig az egyszerűség, a költséghatékonyság jegyében készült, manapság a lézer-gravírozott fedőlap és az egyedi dizájn is része lett a márkának.

Az egyszerűbb típusok műanyag burkolatot kapnak, a drágább modelleket alumínium köntösbe öltöztetik a gyártás során. Nem ritkaság, hogy a modern kütyük billentyűzete leszerelhető, így alakítva egyetlen mozdulattal a laptopot táblagéppé.

A hardver teljesítménye

Az Acer laptopjai is megpróbálják megtalálni az optimális egyensúlyt a hardver teljesítménye és áramfogyasztása között. A legtöbb notebook az alábbi processzortípusokkal kerül forgalomba:

 • Intel Celeron;
 • Intel Pentium;
 • Intel Core i3;
 • Intel Core i5;
 • Intel Core i7;
 • AMD A4, A6, A10, E.

A budapesti laptop szervizben cserélhető és fejleszthető a laptop processzora, bár meglehetősen ritka, hogy ez a hardverelem hibásodjon meg.

A laptop grafikai megjelenését NVIDIA GeForce vagy IntelHD videokártya biztosítja maximum 8 GB-os memóriamérettel.

A legtöbb Acer Windows 10-es operációs rendszerrel kerül a boltba, ezért a szervizbe behozott modellek esetében ennek a rendszernek a problémáit kell orvosolni.

Acer laptop kijelző

Az Acer által gyártott mobil számítógépek a legtöbb népszerű kijelző méretben elérhetők:

 • 11
 • 12
 • 13
 • 14-15,6
 • 15-17 hüvelyk.

A laptopszervizben gyorsan és szakszerűen cserélik a meghibásodott vagy sérült Acer laptop kijelzőket. Az itt vásárolt alkatrészeket általában térítésmentesen beszerelik és legalább egy év garanciát vállalnak az elvégzett munkára.

Az Acer laptopok legnépszerűbb altípusai:

 • Acer Aspire E;
 • Acer Aspire ES;
 • Acer Aspire F;
 • Acer Aspire Nitro;
 • Acer Aspire One;
 • Acer Aspire R;
 • Acer Aspire S;
 • Acer Aspire SF;
 • Acer Aspire Spin;
 • Acer Aspire V;
 • Acer Aspire VX;
 • Acer Chromebook;
 • Acer Extensa;
 • Acer Packard Bell;
 • Acer Predator;
 • Acer Swift;
 • Acer TravelMate.

Tovább
Szólj hozzá!

A laptop mobilitásának pozitív és negatív oldalai

Miért jó notebookot vásárolni?

barhol hasznalhato laptopEgyre többen vannak azok a vásárlók, akik a személyi számítógép helyett a laptopot keresik a boltok polcain. A laptop egyik nagy előnye a mobilitásban rejlik, azonban ezzel párhuzamosan vannak hátrányos tulajdonságai is, ilyen például a sérülékenység.

A laptop pozitív tulajdonságai: mobilitás

A notebook legnagyobb előnye és pozitívuma a hordozhatóság, mobilitás, a minimális súly. A kompakt eszköz könnyen mozgatható, hordozható, beépített akkumulátorának köszönhetően bárhol és bármikor munkára fogható. A legújabb laptopok egyre kisebb méretben érhetők el, bárhol és bármikor csatlakozhatunk az internetre, a parkban vagy a kávézóban ülve is.

Internet hozzáférés

A mobil számítógépek legfontosabb tulajdonsága a WiFi kapcsolat létesítésének lehetősége. Manapság az elszigetelt számítógép, informatikai kütyü használhatósága minimum megkérdőjelezhető, alapvető feladat az internetkapcsolat létesítése. A legújabb notebook modellek mobil telefonként is működhetnek, hiszen a WiFi kártya mellett SIM kártya befogadására is alkalmasak, ennek köszönhetően nem csak vezeték nélküli internetkapcsolaton keresztül kommunikálhatunk a segítségükkel, hanem mobilinternet kapcsolat is létesíthető.

Komplett kütyü

A laptop nem csak mobilitása miatt elképesztően jó találmány, az asztali gépekkel ellentétben egy komplett egységet alkotnak, a munkához nincs szükség semmilyen kiegészítő hardver csatlakoztatására. Minden laptop rendelkezik az alábbi hardverelemekkel:

 • billentyűzet
 • beépített egér (touchpad)
 • beépített hangszóró
 • mikrofon
 • webkamera.

A laptopot megvásárlását követően csak be kell kapcsolni és azonnal munkára fogható, nincs szükség különféle eszközök hozzákapcsolására.laptop mobilitas

Mobilitást segítő, hasznos lehetőségek:

 • automatikus fényerő szabályozás
 • hangerő szabályozás billentyűkombináció segítségével
 • billentyűzet megvilágítás.

A mobil számítógép hátrányai

A laptop egyik legnagyobb hátránya a törékenység. Nem csak a kijelző repedése, sérülése gyakori, a mozgó alkatrészeket is tartalmazó HDD is rendkívül érzékeny az erőhatásoknak. A törékenység mellett egyéb sérülések, behatások is könnyen tönkretehetik az eszközt. A billentyűk közzé öntött folyadék nem csak a klaviatúrát rontja el, a laptop alaplapja is komoly károkat szenvedhet egy csésze kávétól.

Alacsony akkumulátor élettartam

Mint korábban is említettük a laptop legnagyobb előnye a mobilitás, a hordozhatóság. Ennek feltétele az akkumulátor megfelelő működése. A notebook akkumulátor azonban meglehetősen rakoncátlan eszköz. Még a leggondosabb használat mellett is veszít a teljesítményéből, a nem megfelelő használat pedig nagyon hamar tönkreteszi a beépített telepet, így a kütyü elveszíti mobilitását.

Tovább
Szólj hozzá!

Mobil télikert építése

- Mobil télikertek építése és gyártása - terasz beépítés, beüvegezés Budapesten -

mobil télikert - terasz beépítésÚjszerű megoldások a teraszbeépítésnél

A 21. században a technológiai fejlődés tovább robog, a télikertépítést és gyártás sem kerülhette el. A terasz beépítésénél alkalmazott szerkezetek fejlődése új megoldásokat tesz lehetővé. A tervezők és szakemberek legfontosabb célja és feladata, hogy a megrendelő minden igényét és álmát kielégítsék. A mobil télikert egyszerre több problémára is megoldást jelent.

Mobil kert a házon belül

Mobil télikertnek is nevezhetjük az épületen belül létesített mobil kertet, mely bonyolult technológiák felhasználásával készül. A mobil kert lényegében egy időszaki kert, olyanok számára, akik szeretik a változatosságot, és időről-időre újdonságokat akarnak kipróbálni.

A mobil kert telepítésének több technikai megoldását is ismerjük, a legegyszerűbb amikor az épületben kiválasztott helyiségben nagyméretű virágtartó edényekben helyezzük el a növényeket. A télikert létesítésének olyan helyiséget kell kiválasztani, ahol nagyméretű ablakok vannak és lehetőleg déli tájolású. Szükség van megfelelő kapacitású szellőztető berendezések telepítésére is, hogy a növények által termelt pára ne károsítsa az épület falait.

A benti kert kialakításának másik módja, amikor egy speciálisan kialakított helyiségben, mely padlója csempével borított és rendelkezik vízelvezető rendszerrel, földfeltöltés után ültetjük be a növényeket. A helyiség padlójára helyezett földrétegben nevelt növények gondozása meglehetősen problémás, de egy rövid időszakra, esetleg a téli hónapokra megoldható a telepítés. Érdemes speciálisan erre a célra gyártott eszközöket alkalmazni.

Mobil télikert szerkezet

A mobil télikert a teraszbeépítés egyik formája is. Az ilyen télikertek teleszkopikus rendszerben elcsúsztathatók, így a téli hónapokban élvezhetjük a zárt télikert minden előnyét, ugyanakkor a nyári hónapokban a szabadtéri terasz nyújtotta frissességet sem veszítjük el. Kényelmes megoldás nyáron a mobil rendszerű teraszbeépítés, hiszen rossz idő esetén néhány mozdulattal fedett teraszt varázsolhatunk, hűvösebb idő esetén bezárva a télikertben folytathatjuk a kerti programot.

A legújabb technológiáknak és szerkezeti megoldásoknak köszönhetően a mozgatható, mobil télikert a hagyományos megoldással egyenértékű masszívsággal rendelkezik. A megfelelő üvegbetétek kiválasztásának köszönhetően a napvédelem és a hőszigetelés is tökéletesen megoldható, miközben a szerkezet megőrzi könnyűségét.

További részletek a szolgáltatásról:

Tovább
Szólj hozzá!

NVIDIA Titan V videokártya

nvidia titan videokartyaGeforce helyett Titan néven indul a marketing

Az év végére időzítette az NVIDIA legerősebb videokártyájának a Titan V-nek a bemutatását. Mivel a paraméterekből és adatokból egyértelműnek tűnik, hogy nem a laptop tulajdonosok, és nem is a gamerek a célközönség, sokan újféle marketing stratégiát vélnek felfedezni. A videokártya gyártó a gépi tanulás elősegítését emeli ki a reklámban, de mások valószínűbbnek tartják, hogy a bitcoin és egyéb kriptovaluta bányászatához kívánnak alternatív megoldást kínálni.

Míg a korábbi években a bányászok számára nem volt kifizetődő a drágább hardver megvásárlása, a 800-ról 18 ezer dollárra ugró Bitcoin árfolyam már a 3000 dolláros videokártyának is piacot csinált.

Az NVIDIA csúcs videokártyája

A videokártyában a gépi tanulásra optimalizált vezérlést láthatjuk erőteljesen megjelenni. A gép központi részében több mint hatezer mag kapott helyett, a működési frekvencia 1200 MHz vagy tunning állapotban 1455 MHz. A hardver elképesztő 12 GB-nyi HBM2 memóriával rendelkezik, mely 1,7 GHz-s órajelen működik. A számokból és a karakterisztikából egyértelműen kiderül, hogy nem az átlagfelhasználókat célozta meg a cég.

A marketingesek kiadványa szerint a Titan V szimpla pontosság mellett 13,8 TFLOPS-os elméleti számítási teljesítményre képes, és ez 0,1 TFLOPS-szal több, mint amit az AMD szerint a leggyorsabb Radeon Vega tud.

A hardver különlegessége, hogy a vásárlók elérhetik az NVIDIA GPU Cloud szolgáltatásait, mely a gépi tanuláshoz, akár a mesterséges intelligencia fejlesztéséhez nyújt keretrendszereket és segédeszközöket.

A hardvert a szokásos csatlakozókkal látta el a gyártó, lesz HDMI és három DisplayPort. A Titan V videokártya nem a legtakarékosabb számítástechnikai hardver eszköz, hiszen a mérések szerint 250W-os fogyasztást is elérhet.

A gyár tehát kijött egy olyan csúcsmodellel, melyet a leg dörzsöltebb marketingesek sem tudnak eladni az egyszerű embereknek, ezért nagyon valószínű, hogy a kriptovalutabányászok rendelnek majd nagyobb szállítmányokat. A laptopokba szánt videokártya lapkák lényegesen kevesebb fogyasztásukkal tűnnek ki a piacon, míg a gamerek számára gyártott csúcsmodellek is szerényebb paraméterekkel rendelkeznek.

Tovább
Szólj hozzá!

Saját játékok kiadását tervezi a Microsoft

számítógépes játék fejlesztés | gamer laptopok | program letöltés

xbox one x microsoftA gamerekre építi a marketinget a szoftveróriás

A Microsoft Xbox-ra specializálódott vezetője, Phil Spencer azt szeretné, ha a szoftvergyártó a jövőben saját fejlesztésű játékokkal kerülne piacra, ehhez pedig új stúdiókat és fejlesztőrészleget alakítanak ki. A Microsoft az asztali számítógépek és laptopok számára gyártott szoftverek mellett képes lehet tartalomgyártóként is megállni helyét a piaci versenyben – vélte a részlegvezető.

Az Xbox One X piacra-kerülésével kapcsolatos marketingakciók során a Halo és Gears of War játékokkal aratott nagy sikert a cég, és ezen tapasztalatok alapján jutottak el odáig, hogy a saját játékfejlesztés jövedelmező lehet.

Míg korábban a laptop és személyi számítógépek platformja mellett az Xbox csak kiegészítő üzletágnak tűnt, mostanra kiderült, hogy a játékkonzolok eladásában és a hozzájuk való játékok gyártásában komoly bevételforrás rejlik.

Az utóbbi években a Microsoft bezárta a Lionhead és Press Play stúdiót, ami a szakember véleménye szerint komoly hiba volt.

A szoftvercég számára sokáig csak a konzolok eladási adatai voltak fontosak, mára kiderült, hogy arra is oda kell figyelni és marketinggel segíteni, hogy hány előfizető csatlakozik a konzol játéktárához. A megfelelő reklámmal és gondosan átgondolt stratégiával egyes felhasználók többet hajlandók fizetni a játékokon belül bizonyos szolgáltatásokért, mint amennyibe maga az Xbox konzol kerül.

A Microsoft a Windows 10 fejlesztésekor már gondolt arra, hogy az Xbox-ot nem vásárló felhasználókat is megpróbálja átcsábítani, ezért asztali gépeken és laptopon is elérhetővé tették az Xbox Live alkalmazást, mely segítségével játékokat lehet letölteni. A Microsoft reményei szerint a felhasználók súlyos összegeket fizetnek majd egyes játékokon belül a tovább haladást segítő eszközökért, a legújabb játékokért, esetleg valódi gamerré válva megvásárolják a konzolt is.

Az új marketing stratégia már meghozta első eredményeit. A játékokhoz kapcsolódó szolgáltatásokból származó bevételek 21%-kal nőttek, míg az Xbox eladások globális szinten csökkentek.

Tovább
Szólj hozzá!

Hogyan használd a Google snippetet

google snippet seoSEO marketing stratégiák

A Snippet jelentése töredék, darabka, a SEO-ban a Google kereső találati oldalán megjelenő, a weboldalról vett szövegrészt jelenti. A SEO eszközök segítségével ennek a szövegnek a tartalmát minimális programozói ismeretekkel rendelkezők is könnyedén megváltoztathatják, megadhatják, a kérdés az, hogy mit kell ide írni.

Az emberi tényező

A weboldal optimalizálásakor és a Snippet részének (description) megfogalmazásakor a felhasználók, keresők fejével kell gondolkodnia a szakembernek. A legtöbb ember a weboldal címén túl szeret lényegre törő, de pontos információt kapni az adott oldalról, még a kattintás előtt. A legtöbb keresés alkalmával a felhasználók gyorsan szeretnének rátalálni a keresett termékre, szolgáltatásra, tehát arra a linkre fognak rákattintani, mely leginkább megfelel az általuk feltett kérdésre adandó válasznak.

A megfelelő Snippet az oldalon elfoglalt pozíció fontosságával egyenértékű.

A Google Snippet

A Google kereső által megjelenített szövegrész a következő információkat tartalmazza: Az oldal nev (title), URL-cím, és rövid leírás (description). Az utóbbi időben a Google kiegészítő információk megjelenítését is támogatja, melyeket WorldPress oldalak esetében a megfelelő pluginok segítségével adhatsz meg egyszerűen.

A Snippet melletti háromszögre kattintva további információkat is megjeleníthetsz: az oldal tárolt változata illetve hasonló oldalak listája.

Kiterjesztett Snippet

A Snipettben megjelenő információkat az alábbi információkkal egészítheted ki:

 • A cég vagy üzlet elérhetősége
 • telefonszám, e-mail cím
 • munkaidő, nyitva tartás
 • vélemények
 • az oldal főbb aloldalai.

A kiterjesztett Snippetet a legegyszerűbben a Schema.org segítségével állíthatják be a SEO szakemberek.

Tovább
Szólj hozzá!

A budapesti laptop szervizek marketingje

laptop szerviz marketingHova vigyem a laptopomat javíttatni?

A 21. századi internetalapú világban nem elegendő, ha kiváló szakemberek közreműködésével nyitsz egy olcsó laptop szervizt Budapesten, kötelező a megfelelő marketing stratégia kidolgozása és a lehető legtöbb reklámfelület kihasználása. A laptop szerviz reklámozására alapvetően az elektronikus marketing a legkézenfekvőbb megoldás, de a hagyományos reklámfelületeken is hirdetni kell.

Mi a reklám célja?

A megfelelő marketingstratégia segít a potenciális ügyfelek figyelmét felhívni a laptopszerviz által felajánlott szolgáltatások sokféleségére:

 • laptop javítás
 • laptop karbantartás
 • kijelző javítás és csere
 • laptop töltő és akkumulátor javítása és cseréje
 • laptop billentyűzet és billentyűk cseréje
 • a laptop műanyag alkatrészeinek cseréje és javítása
 • videokártya javítás és csere
 • wifi kártya cseréje
 • a laptop operációs rendszerének telepítése, vírusirtás.

A reklámok mellett érdemes a budapesti ügyfeleket a SEO segítségével a Google keresőjén keresztül is megkeresni. A felület lehetőséget nyújt arra, hogy célzott ügyfeleket szerezzünk, hiszen speciális kulcsszavakra köthetjük rá a reklámkampányt, a marketinget.

A Google keresőjében a laptop szerviz mellett a konkrét laptop alkatrész javítási keresésekre is érdemes fizetős találatokat vásárolni, de emellett az organikus keresések fellendítése is cél kell, hogy legyen.

Budapesten a laptop szerviz reklámozása a Google segítségével azért kötelező marketing elem, mert a konkurenciaharcban a vizuális reklámok célbajutása meglehetősen kétséges.

Marketing akciók

A laptop szerviz reklámozásakor jó ötlet valamilyen akció meghirdetésével, reklámjával összekötni a szerviz hirdetését. Például a budapesti laptophardware szerviz ingyen fagylaltot kínál azoknak, akik a nyár folyamán laptoptisztításra hozzák be gépüket.

Tovább
Szólj hozzá!

Tablet akkumulátor a laptop szervizben

tablet akkumulator csereMindig érdemes szakember segítségét kérni

A tablet akkumulátora a laptop és okostelefon akkumulátorához hasonlóan nem örök életű. Bizonyos idő elteltével cserére szorul, melyet szakszerűen a laptophardware szervizben végezhetnek el Budapesten. A szervizben nem csak javítást és cserét végeznek, a tablet akkumulátora is megvásárolható a webshopban.

Milyen tablet akkumulátorok vannak?

Tablet akkumulátor vásárlásakor a megbízható eladó kiválasztása kulcskérdés lehet, hiszen fontos, hogy garanciát adjanak az alkatrészre. Az akkumulátorok többsége 5 vagy 9 Voltos tápegységről, tablet töltőről tölthető. A laptop szervizben vásárolható akkumulátorok tartalmazzák a szükséges kontrollert, mely szavatolja a biztonságos töltést és megelőzi az akkumulátor túlmelegedését. A tablet akkumulátorok többsége két drót segítségével csatlakozik a tablet alaplapjához.

A 3.7 Voltos akkumulátorok 5 Voltos töltővel tölthetők, a 7.4V névértékű akkumulátorok töltéséhez pedig 9-12 Voltos tablet töltőre van szükség.

Hogyan kell kicserélni a tablet akkumulátorát

A tabletben lévő elem meghibásodásának többféle oka is lehet, a gyakori használat és a meghibásodott töltő sem tesz jót a alkatrésznek. A tablet akkumulátorának pontos típusát néha csak az eszköz szétbontása után lehet megállapítani. A laptop szervizben a szakemberek rendelkeznek a szükséges szaktudással és eszközökkel a kézi számítógép szétszedéséhez, ezért fölösleges otthon, saját kezűleg feszegetni a műanyag borítását.

Ha a budapesti laptopszervizben vásárold meg a cserealkatrészt, a szakemberek ingyen beszerelik és ingyenesen házhoz szállítják, miközben garanciát adnak a javításra, nem érdemes tehát otthon barkácsolni.

Használt tablet akkumulátor a laptop szervizben vásárolható meg, ahol ingyen kicserélik a szakemberek az alkatrészt. Néhány további érdekes téma olvasóink számára: Budapest szolgáltatás, hardver vásárlás, laptop szerviz csere, tablet vásárlás, táblagép alkatrész, akkumulátor szerelés.

Szólj hozzá!

mobilmarketing - tömeges sms

A mobilmarketing blog létrejöttét az iparág hazai fejlődése ösztönözte 2010-ben. Akkoriban egyre többen láttak fantáziát a telefonos kommunikáció mobil ágazatában. Ma cégek sokasága használ mobilmarketing eszközöket. A blog célja az volt, hogy a magyarországi és külföldi példák, hírek közzétételével, azok véleményezésén keresztül minél többen ismerjék meg a mobilmarketinget, az online marketing eszköztárát. A MOBILMARKETING BLOG 2016-ban megújult és keresőmarketing célokat is szolgál. | Mobilmarketing példák | javaslatok | megoldások | érdekességek | mobil marketing. telefonos alkalmazások. sms küldés. online marketing kampány: laptop szerviz budapest. tablet kijelző. weboptimalizálás | Mobil marketing módszer az SMS-kampány indítása. Aktuális téma: tömeges SMS-küldés mobiltelefonra. Okostelefon alkalmazások, hírek az online marketing világából - Tartalommarketing - Honlapoptimalizálás
süti beállítások módosítása