életmód és mobil marketing. telefonos alkalmazások. ipari télikert - terasz. online pr-cikk. laptop szerviz budapest. weboptimalizálás

Vivaldi: a testre szabható böngésző

vivaldi-bongeszo_1.jpgNemcsak a négy évszak, a testre szabható böngésző is Vivaldi nevét juttatja eszünkbe. Modern is, klasszikus is és nem kisebb ambícióval lép fel rövid ismertető szövegében, mint ezekkel a mondatokkal: Minden testre szabható - Legyen a tiéd a web. Mind egyediek vagyunk és mind mást szeretnénk. A Vivaldi böngészőt magadra szabhatod, nem kell másokhoz alkalmazkodnod. A füleket az ablak aljára vagy oldalára szeretnéd elhelyezni? A címsort szeretnéd máshová tenni? Rajta hát, állítsd be a gyorsbillentyűket, egérgesztusokat, a megjelenést és így tovább. - És valóban!! Bámulatos ennek a browsernak a flexibilitása.

Ahogy az Index cikkéből megtudható, nagyjából egy évvel az első technikai előzetes beharangozás után most ténylegesen megjelent a Vivaldi 1.0 a hozzá tartozó legkülönfélébb pluszfunkciókkal. A böngésző a Chromiumon alapul, a Google nyílt forráskódú projektjén, Windowsra, OS X-re és Linuxra is elérhető. Sok-sok funkciójából azonban néhányat csak kiegészítőkkel lehet elérni.

Legfőbb erénye a Vivaldi böngészőnek, hogy a füleket az asztal bármelyik sarkába mozgathatjuk, mindenféle eseményhez kapcsolhatunk egérmozdulatokat és billentyűkombinációkat is, a kezdőlap pedig voltaképp egy gyorshívó. Az oldalsávhoz különféle panelek adhatók hozzá, a könyvjelzők, a letöltések és a jegyzetek mellett teljes weboldalak is elhelyezhetők, így bármire bármikor, bármilyen más művelet közben is ránézhetünk, vagyis nemcsak nyitva maradnak, hanem frissülnek is, miközben mi a főablakban épp valami mást böngészünk. A Google Chrome-hoz letöltött használható kiegészítők elfogadható módon működnek a Vivaldival is.

Aki tehát nem szereti a többi böngészó (Firefox mozilla, Opera, Chrome - az Internet Explorerről már nem is beszélve) merevségét és gyári opcióit, annak áldás a Vivaldi.

Jól muzsikál!!

Melyik a legjobb internetes web böngésző? Tartalom és laptop marketing

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilmarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr888579332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

mobilmarketing - tömeges sms

A mobilmarketing blog létrejöttét az iparág hazai fejlődése ösztönözte 2010-ben. Akkoriban egyre többen láttak fantáziát a telefonos kommunikáció mobil ágazatában. Ma cégek sokasága használ mobilmarketing eszközöket. A blog célja az volt, hogy a magyarországi és külföldi példák, hírek közzétételével, azok véleményezésén keresztül minél többen ismerjék meg a mobilmarketinget, az online marketing eszköztárát. A MOBILMARKETING BLOG 2016-ban megújult és keresőmarketing célokat is szolgál. | Mobilmarketing példák | javaslatok | megoldások | érdekességek | életmód és mobil marketing. telefonos alkalmazások. ipari télikert - terasz. online pr-cikk. laptop szerviz budapest. weboptimalizálás | Mobil marketing módszer az SMS-kampány indítása. Aktuális téma: tömeges SMS-küldés mobiltelefonra. Okostelefon alkalmazások, hírek az online marketing világából - Tartalommarketing - Honlapoptimalizálás
süti beállítások módosítása