életmód és mobil marketing. telefonos alkalmazások. ipari télikert - terasz. online pr-cikk. laptop szerviz budapest. weboptimalizálás

Hangoskönyv applikáció: Hallgass, olvasó, irodalmat!

Kortárs magyar irodalom okostelefonra: mobilalkalmazás

hangoskönyv mobilalkalmazásmobilalkalmazás: hangoskönyv applikáció letöltés. kortárs magyar irodalom okostelefonra: hallgass, olvasó, könyves irodalmi mobiltelefon alkalmazás. margó fm

2015 decemberében Budapest Főváros Önkormányzata, a BVA Budapesti Városarculati Nonprofit Kft. és a Margó Irodalmi Fesztivál közös munkájának az eredményeként jött létre az a mobiltelefonos alkalmazás, amely a magyar kortárs írók írásait népszerűsítk és teszi elérhetővé bárki számára, ugyanis a Hallgass, olvasó! ingyenes letölthető androidos és IOS készülékekre.

Irodalmi mobilalkalmazás: növekszik a kínálat

2016-ban folytatódik a kortárs magyar irodalmat népszerűsítő mobilalkalmazással élvezhető kínálat gyarapodása: a Hallgass, olvasó! hangoskönyv applikáció az idén rendszeresen jelentkezik új témákkal, felolvasásokkal, elsőként az Aegon Irodalmi Díjra jelölt tíz könyvből, valamint az Irodalom Éjszakája legjavából válogattak a rendszer fejlesztői, így az Aegon-díjas Oravecz Imre verseit, valamint Bartis Attila, Dragomán György, Esterházy Péter, Marno János, Rakovszky Zsuzsa, Szvoren Edina és Térey János műveit, de részlet hangzik el Réz Pál és Parti Nagy Lajos közös interjúkötetéből is.

"Fantasztikus, ahogy Máté Gábor hangján szólal meg egy Oravecz-vers, örülök, hogy ezzel az alkalmazással új, fiatal olvasókat nyerhetünk meg az Aegon Művészeti Díj tíz döntős könyvének. Tizenegy éve elkötelezett támogatói vagyunk a kortárs magyar irodalomnak, évek óta ott vagyunk a Margó fesztiválon, nemcsak a szerzők, az olvasók is fontosak nekünk" - mondta Drevenka Edit, az Aegon Magyarország Zrt. PR igazgatója. Az idei tíz jelölt szövegeit Udvaros Dorottya, Máté Gábor, Szikszai Rémusz, Scherer Péter és Polgár Csaba tolmácsolásában hallgathatjuk meg akár utazás vagy egy télikertben történő napfürdőzés közben.

Az Aegon csapatát az Irodalom Éjszakája színes kavalkádjából válogatott szövegek követik a Katona József Színház színészeinek közreműködésével. "Az olvasók az Irodalom Éjszakáján egy izgalmas és színes séta keretében találkozhattak a meghatározó európai és Európán kívüli irodalmakkal, nagy örömünkre ezt a sétát most egyénileg folytathatják a Margó.fm segítségével" - mondta Katarzyna Sitko, a Lengyel Intézet igazgatója és a magyarországi EUNIC jelenlegi elnöke.

Emlékeztetőül: a tavalyi induló kínálat ezeket a letölthető hangoskönyveket tartalmazta: 1. Grecsó Krisztián: Mellettem elférsz (részlet) - Kern András - 2. Tóth Krisztina: A boka története - Friedenthal Zoltán - 3. Bereményi Géza: Jézus újságot olvas - Máté Gábor - 4. Kemény Lili: Psyché télikabátban, Téli eső fölszáradása a Városligetben, Kettőnk közül, Titkosírás, Magasfeszültség - Tenki Réka - 5. Lackfi János: Gavallér Princip karácsonya - Csuja Imre - 6. Dragomán György: Cukor - Mácsai Pál - 7. Nagy Gabriella: Ádvent, Szeretlek - Básti Juli - 8. Sirokai Mátyás: A beat tanúinak könyve - Kautzky Armand.

A hangoskönyv app letöltése

A mobilalkalmazás innen tölthető le:

iTunes: https://itunes.apple.com/hu/app/id1058866245
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.blueray.margofm 

Ahogy a Nol.hu újságírója tavaly a hangoskönyv applikáció megjelenésekor megjegyezte:

A műveltség közvetítése a mai világban egyre nehezebb a plázakultúrán és az okostelefonos játékokon felnövő generáció számára. Az ezt a feladatot mégis felvállalók azonban mind több lehetőséget fedeznek fel épp a mobilapplikációkban, röviden: appokban. A technikai haladás nagyon gyors ezen a területen, melyet a különböző területek szakembereinek összefogása és néhány jó ötlet szerencsésen tud kihasználni.

hangoskönyv app letöltés

Hangoskönyv applikáció: Hallgass, olvasó! - okostelefonok, mobilalkalmazások, mobilos applikációk, könyvek, kortárs irodalom, mobil app letöltés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilmarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr408679204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

mobilmarketing - tömeges sms

A mobilmarketing blog létrejöttét az iparág hazai fejlődése ösztönözte 2010-ben. Akkoriban egyre többen láttak fantáziát a telefonos kommunikáció mobil ágazatában. Ma cégek sokasága használ mobilmarketing eszközöket. A blog célja az volt, hogy a magyarországi és külföldi példák, hírek közzétételével, azok véleményezésén keresztül minél többen ismerjék meg a mobilmarketinget, az online marketing eszköztárát. A MOBILMARKETING BLOG 2016-ban megújult és keresőmarketing célokat is szolgál. | Mobilmarketing példák | javaslatok | megoldások | érdekességek | életmód és mobil marketing. telefonos alkalmazások. ipari télikert - terasz. online pr-cikk. laptop szerviz budapest. weboptimalizálás | Mobil marketing módszer az SMS-kampány indítása. Aktuális téma: tömeges SMS-küldés mobiltelefonra. Okostelefon alkalmazások, hírek az online marketing világából - Tartalommarketing - Honlapoptimalizálás
süti beállítások módosítása