életmód és mobil marketing. telefonos alkalmazások. ipari télikert - terasz. online pr-cikk. laptop szerviz budapest. weboptimalizálás

A videók szerepe a mobilmarketingben

video marketingFolyamatosan nő a mobilnetezők száma és csökken a tv nézőké!

A 21. századi trendek azt mutatják, hogy a fiatalok többsége szívesen bújja az internetet, inkább onnan tölt le filmeket és tartalmat, a hagyományos tv műsorok közönsége lassan, de folyamatosan apad.

A Google analitikusai arra a következtetésre jutottak, hogy az internetes marketingstratégia kidolgozásakor egyre nagyobb hangsúlyt kell fektetni a videó bejátszások készítésére, mert a tartalomfogyasztók szívesen nézik meg ezeket és egyre gyakrabban osztják meg a közösségi oldalakon.

A Youtube video csatorna megvétele is a Google marketingstratégiájának egyik fontos része volt. A legújabb felmérések szerint az online video megosztó vendégeinek több mint 50 százaléka valamilyen mobil eszközről, okostelefonról lép be. A tömeges reklámok megjelenítésének egy teljesen új változatát vezette be a keresőcég. A videokba beillesztett reklámokat a nézők átugorhatják, tehát nem érzik a kényszert a reklámmal kapcsolatban, csak egy lehetőségnek fogják fel.

A Google stratégiája, hogy személyre szabott reklámokat készít, melyeket nem kötelező a felhasználónak megnéznie, így csak a potenciális vásárlókat éri el a szükséges információ.

A videotartalmak másik marketing felhasználási módja, az áruismertetés. A vásárlók jelentős része szívesen látja videón, filmen is a kiválasztott árut, szolgáltatást, ezáltal teljesebb képet kap róla a vásárlás előtt.

A videók szerepe a mobilmarketingben, hogy sikeresen reklámozhassa cégét, szolgáltatását. További érdekes és tartalmas poszttémák: felmérés, google, marketing, okostelefonok, sms-kampány, videó.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilmarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr7811717561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

mobilmarketing - tömeges sms

A mobilmarketing blog létrejöttét az iparág hazai fejlődése ösztönözte 2010-ben. Akkoriban egyre többen láttak fantáziát a telefonos kommunikáció mobil ágazatában. Ma cégek sokasága használ mobilmarketing eszközöket. A blog célja az volt, hogy a magyarországi és külföldi példák, hírek közzétételével, azok véleményezésén keresztül minél többen ismerjék meg a mobilmarketinget, az online marketing eszköztárát. A MOBILMARKETING BLOG 2016-ban megújult és keresőmarketing célokat is szolgál. | Mobilmarketing példák | javaslatok | megoldások | érdekességek | életmód és mobil marketing. telefonos alkalmazások. ipari télikert - terasz. online pr-cikk. laptop szerviz budapest. weboptimalizálás | Mobil marketing módszer az SMS-kampány indítása. Aktuális téma: tömeges SMS-küldés mobiltelefonra. Okostelefon alkalmazások, hírek az online marketing világából - Tartalommarketing - Honlapoptimalizálás
süti beállítások módosítása